50-åring med världens största penis – tar kvinnorna med storm


Penisens storlek har varit ett samtalsämne bland människor i hundratals år. Vissa hävdar att storleken spelar en viktig roll för sex, medan andra menar att det som verkligen spelar roll är hur du använder den.

New Yorker Jonah Falcon har dock aldrig behövt undra om hans medlem var tillräckligt stor.

Jonahs penis är 34,29 cm i upprätt tillstånd, och med den storleken hävdar han att han har världens största penis.

Men det är inte bara fjärilar och regnbågar att vara så välutrustad.


Jonah Falcon har länge varit känd för sina enorma könsorgan, som mäter 10 tum i slappt tillstånd och 34,29 cm i erigerat tillstånd.

Redan 1998 gjordes en dokumentärfilm om Jonahs anmärkningsvärda medlem.

Kondomer täcker bara hälften av den största penis

Att ha sex är allt annat än enkelt för Jonah. Trots att han köper de största kondomer han kan hitta täcker de bara hälften av hans organ.

Jonah har heller aldrig stoppat in hela sin snopp i en kvinna – han är helt enkelt för stor.

View this post on Instagram

A post shared by MaleXPills (@malexpills)Trots detta har världens största penisägare haft tusentals sexpartners genom åren.

”Jag har aldrig vetat hur många partners jag haft, jag skulle säga att det är i de tre siffrorna, men jag tänker inte riktigt på det”, säger Jonah till TLC.

Största penis

”För mig är begreppet sex i sig ganska tråkigt. Jag är inte en av de män som är kåta hela tiden. Eftersom sex är så tillgängligt för mig är det inte så viktigt längre. Jag kanske också är lite utbränd”, säger Jonah i en intervju.

Vägrar att göra porrfilmer

Jonah arbetar som skådespelare. Han väntar dock fortfarande på sitt stora genombrott, trots att han har medverkat i flera välkända tv-serier.

Även om han får många erbjudanden till ”den andra sidan” av underhållningen (porrindustrin) vägrar Jonah alltid eftersom han tror att det skulle skada hans chanser att slå igenom på ”den stora duken”.

”Fantasierat om mig sedan tonåren”

Trots att Jonah är 50 år i dag får han fortfarande mängder av sexuella förfrågningar från både män och kvinnor.

”Det har funnits människor som fantiserat om mig sedan tonåren. En del hävdar att de blivit homosexuella på grund av mig. De brukar höra av sig för att fråga om min penis. Vissa kvinnor går runt mig och låtsas att jag är en enhörning, men jag är för gammal för lekar och jag avvisar dem snabbt. Om jag däremot tycker att de är söta är jag med på noterna”, säger Jonah.

Här kan du se en video om Jonah:

Tryck nu på delningsknappen nedan så att dina vänner kan läsa om världens största penis!

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Gry Forssell lämnar efter de tråkiga nyheterna – chockas av beskedet

Gry Forssell har nåtts av tråkiga nyheter som chockat...

Tina Nordströms gräns är nådd – nu lämnar hon TV4-programmet direkt

Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, har varit en...

Nu berättar Bianca Ingrosso om anledningen till frånvaron – kommer inte synas längre

Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända profiler, har...

Jessica Almenäs akut till sjukhus – efter allvarliga olyckan i direktsändning: ”Blind”

Den folkkära programledaren Jessica Almenäs, 48, har jobbat i...