9 roliga och humoristiska bilder som påminner oss om vikten att skratta över småsaker


Att skratta gör gott! De ögonblick då vi låter oss ta till de mest högljudda och spontana skrattanfallen är vanligtvis de, där vår barnsliga del tar över, och ger oss en stund av lättsamhet som tar oss tillbaka till en tid då det inte krävdes så mycket för att ha roligt. Visst har vi roligt när vi visar vår barnsliga sida eftersom det är den som färgar våra dagar som vuxna.

Att växa upp är vackert, men bara om man aldrig förlorar den entusiasm som är typisk för den yngre åldern och tillåta sig själv att skratta åt barnsligheter.

Reddit-gruppen ”Funny” vet detta väl, de samlar bilder och anekdoter som har den gemensamma nämnaren roligt. Det är inte av en slump som de har rubriken: ”Välkommen till Funny, det största humorförråd som finns på Reddit”. Låt oss se 17 av de roligaste exemplen.

1. Taxichauffören

”Taxiföraren som jag åkte med ikväll ville entusiastiskt visa mig att han var på förstasidan på almanackan. Han sa att det skulle hjälpa honom att få se världen.”


2. Skämtet

”Mina barn kom och berättade för mig att det kom vatten från tvättstugan. De sa att det trodde att vattnet kom från tvättmaskinen. Jag skyndade mig dit och såg detta. Det finns små komiker i mitt hem…”


3. Vanor

”Experterna säger att man ska fortsätta med sina vardagliga vanor även i hemarbetet.” På bussen…

4. Tvillingrör

5. Presenter

”Jag fick den här stora toalettpappersrullen i present. Vem skrattar?!”

6. Bröllop

”Utan tvekan det bästa fotografi jag knäppte på min syrras bröllop.”

7. Annonsen

”Fotografiet direkt efter vårt barns födelse. Min hustru blev otroligt mager direkt efter förlossningen så jag ville skämta om att det var jag som hade fött vår son. Så vi bytte plats och tog ett roligt foto.”

8. Power ranger

9. Gömstället

”Jag trodde aldrig att jag skulle förlora mot min systerdotter i kurragömma.”


MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Martin Stenmarcks bild med 20-åringen skapar starka reaktioner

Martin Stenmark är utomlands och firar en alldeles särskild...

Steffos utspel om skilsmässa – mitt i direktsändning: ”Värsta straffet”

Steffo var på hugget under intervjun i Nyhetsmorgon. Han...

Pernillas problem i relationen med Christian – orden efter bröllopet: ”Töntigt”

Pernilla Wahlgren berättar nu själv om problemen med Christian...

Stora bluffen är avslöjad – så har Marko och Irma lurat fansen

Nu kommer sanningen fram – och den är inte...

Programledaren kan inte dölja situationen i direktsändning – kollegorna reagerade direkt

Ibland går det för fort även för proffsen. Händelsen...

Matilda Boza blir lurad av gästen – chocken i direktsändning

Det är inte alltid så enkelt... Under torsdagens "Nyhetsmorgon"...