9 roliga och humoristiska bilder som påminner oss om vikten att skratta över småsaker


Att skratta gör gott! De ögonblick då vi låter oss ta till de mest högljudda och spontana skrattanfallen är vanligtvis de, där vår barnsliga del tar över, och ger oss en stund av lättsamhet som tar oss tillbaka till en tid då det inte krävdes så mycket för att ha roligt. Visst har vi roligt när vi visar vår barnsliga sida eftersom det är den som färgar våra dagar som vuxna.

Att växa upp är vackert, men bara om man aldrig förlorar den entusiasm som är typisk för den yngre åldern och tillåta sig själv att skratta åt barnsligheter.

Reddit-gruppen ”Funny” vet detta väl, de samlar bilder och anekdoter som har den gemensamma nämnaren roligt. Det är inte av en slump som de har rubriken: ”Välkommen till Funny, det största humorförråd som finns på Reddit”. Låt oss se 17 av de roligaste exemplen.

1. Taxichauffören

”Taxiföraren som jag åkte med ikväll ville entusiastiskt visa mig att han var på förstasidan på almanackan. Han sa att det skulle hjälpa honom att få se världen.”


2. Skämtet

”Mina barn kom och berättade för mig att det kom vatten från tvättstugan. De sa att det trodde att vattnet kom från tvättmaskinen. Jag skyndade mig dit och såg detta. Det finns små komiker i mitt hem…”


3. Vanor

”Experterna säger att man ska fortsätta med sina vardagliga vanor även i hemarbetet.” På bussen…

4. Tvillingrör

5. Presenter

”Jag fick den här stora toalettpappersrullen i present. Vem skrattar?!”

6. Bröllop

”Utan tvekan det bästa fotografi jag knäppte på min syrras bröllop.”

7. Annonsen

”Fotografiet direkt efter vårt barns födelse. Min hustru blev otroligt mager direkt efter förlossningen så jag ville skämta om att det var jag som hade fött vår son. Så vi bytte plats och tog ett roligt foto.”

8. Power ranger

9. Gömstället

”Jag trodde aldrig att jag skulle förlora mot min systerdotter i kurragömma.”


MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Per Gessle avslöjar: Vägrar vara med i programmet: ”Är inte den typen”

Per Gessle är en av Sveriges mest folkkära artister...

Lill-Babs okända barn träder fram – nu ber hon om hjälp

Sex år har gått sedan den älskade Barbro "Lill-Babs"...

Nu väljer Kristin Kaspersen att tala ut om ingreppet: ”Tänkt på det länge”

Kristin om utseendeförändringen Kristin Kaspersen är en kvinna som gillar...

Hans Wahlgrens sista önskan är uppfylld – dottern Pernillas berörande ord: ”Han ville…”

Pernilla Wahlgren om tunga sorgen efter pappa Hans Wahlgrens...

Kvinnan träder fram efter besök hos Martin ”E-Type” – Melinda ger svar

Melinda Jacobs svarar på uppgifterna om livet med Martin...