Avokado har länge ansetts vara en klassisk och självklar ingrediens i fredagskvällens dips. Men på senare tid har både jag och många av mina vänner experimenterat mer och mer med denna läckra grönsak i köket, och den har verkligen använts till lite av varje. Avokadon har få kalorier och hälsosamma vitaminer och är därför ett både hälsosamt och gott alternativ!
När jag såg det här receptet blev jag extra glad och överraskad. Låt mig presentera: Bacon Avodado med ägg.
Ägget är den stora hemligheten här. När du har lagt den i kokande vatten gör den underverk när du placerar den i mitten av den baconinpackade avokadon. Snacka om en smakexplosion!
Du behöver:
- 1 avokado
- 1 pocherat ägg
- 5 baconskivor
- Vegetabilisk olja
Hur man gör:
Mmm, gott och hälsosamt på samma gång! Det här får mina smaklökar att börja fungera.
Till tveka inte att dela med dig av detta enkla men goda recept för att tipsa dina vänner!