Bonde-Jens drog från gården – spenderade natten med någon annan: ”jävla less”


Det verkar som att det har hänt en del dramatik i Bonde söker fru. Ida Näslund har tydligen lämnat programmet, och Alexandra Salonen har uttryckt önskan att bo på hotell istället för på Jens Lundins gård. Nu avslöjar Jens vad som hände efter att han valde att åka iväg med bilen och avslöjar även vem han tillbringade natten med.

– Jag stack, de försökte ringa mig men jag sket i att svara. Jag var så jävla less, säger han.

Jens Lundin, 27 år, är på jakt efter kärleken i Bonde söker fru 2023. I det senaste avsnittet uppstår det betydande dramatik på Jens gård när en av brevskrivarna väljer att lämna programmet frivilligt.

Efter det oväntade avhoppet beslutar sig även Alexandra Salonen, 22 år, att lämna gården eftersom hon känner att hon behöver tid att tänka. Alexandra förklarar att hon kommer checka in på hotell, vilket får starka reaktioner från Jens då han börjat utveckla känslor för Alexandra.


Jens lämnade gården

I en intervju med Hänt delar Jens nu med sig av sina tankar kring beslutet att Alexandra valde att ta en paus från inspelningen.

Vad var det som hände där?

– Jag har inte en aning överhuvudtaget, jag blev mer förvånad över det än att Ida lämnade kan jag säga, säger Jens.

Alexandras beslut fick Jens att bryta ihop, och tittarna får också se att han valde att ge sig iväg med bilen eftersom även han behövde tid att tänka.


– Man kände väl att man funderade på vad fan man har gjort för fel och lite så. När allt kom upp som en blixt ifrån klar himmel, man fattade ingenting, säger Jens och fortsätter:

– Jag åkte bara iväg och var borta typ hela natten. Jag kom hem sent sent, jag ville bara iväg. Jag blev så jävla less på allting och jag är en sån som tycker om att vara ensam. Det blev för mycket bara, allting, så jag bara drog.


Nu berättar Jens vem han spenderade natten med

Det verkar som om Jens tillbringade stora delar av natten borta från gården, och under sin biltur åkte han dessutom hem till någon annan.

– Jag var iväg med bilen och åkte länge. Sen var jag hemma hos en kompis ett tag och snackade med. Det var skönt att få träffa någon annan än produktionen och alla där hemma,

Vad sa produktionen? Vill de helst med och filma?

– De sa inget, jag stack ju bara så jag tror knappt de visste. Jag stack, de försökte ringa mig men jag sket i att svara. Jag var så jävla less så jag stack och hörde inte av mig. Sen kom jag hem mitt i natten.

Kvar på gården fanns Sabina Sinclair, 29 år, som glatt tackat ja till att fortsätta dejta Jens.

Vad sa Sabina om att du försvann?

– Hon blev väl förvånad men hon förstod väl mig också att det hade varit för mycket. Det är så jäkla mycket med allting runt omkring, det är väldigt påfrestande för en psykiskt. Med alla synkar, alltihop med att de vill gärna prata om barndom och sånt skit. Mycket som man har förträngt, mycket minnen kommer tillbaka och det blev bara drygt.

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Tilde de Paula Eby talar ut om läkarens besked: ”Tungt”

Tilde de Paula Eby, 51 år gammal, är en...

Chockade tittare ryter ifrån efter bilderna i Nyhetsmorgon: ”Fy fasiken”

Programmet Nyhetsmorgon har definitivt en trogen tittarskara som samlas...

Niklas Strömstedt talar äntligen ut om sitt och Jennys avsked: ”Hemskt – är en sorg”

Jenny och Niklas Strömstedt har inga gemensamma barn av...

Bråket efter Melinda Jacobs bild på dottern – följarna reagerar rejält

Det är sällan en lugn stund i Melinda Jacobs,...

Gunilla Perssons pojkvän avslöjas: ”Folk kan nog veta vem det är…”

Hollywoodfrun Gunilla Persson gjorde nyligen en framträdande i Melodifestivalen....

Folkkära TV4-kockens besked utanför rutan – därför har han lämnat

Stjärnkocken Erik Videgård har verkligen blivit en favorit i...