Carina Bergs talar ut om hälsokampen – ”klarar knappt av att gå”Föregående år var utmanande för Carina Berg när det gäller hennes hälsa. Det var under förra sommaren som Carina Berg plötsligt föll inuti en livsmedelsbutik.

I podcasten ”Gynning & Berg – Hittar sig själva” delade hon med sig av den otäcka händelsen.

”När jag gick hem från sista inspelningsdagen så började jag känna mig yr. Jag blev bara mer och mer yr och sedan började det att blixtra framför ögonen och jag tänkte att det var ett jävla blodsockerfall jag har.”

Efter kollapsen blev hon omedelbart skickad till sjukhus med ambulans och stannade sedan på sjukhuset i tre dagar.


Det verkar nu som om Carina har stött på ännu ett tufft bakslag.

Foto: Youtube

Efter en tid kunde Carina ge oss en uppdatering om sin hälsa. I en intervju med Expressen berättade hon att hon mår bra idag och kan se tillbaka på händelsen som en konsekvens av hennes stressiga liv vid den tiden.

”Jag håller på att utreder vad det var som gjorde att jag kollapsade. Jag har inte fått svar på min sista undersökning, men jag känner mig inte alls orolig och det låter på läkarna som att det där var en engångsföreteelse, så jag förhåller mig till det. Så skönt, alltså vilken tur i oturen” säger hon till tidningen.

Men det verkar som att Carina nu har stött på ytterligare ett hinder när det gäller hälsan. Efter en dag med trädgårdsarbete under en solig och vacker dag har hon nämligen skadat ryggen.

Foto: Youtube

”Jag tog i för hårt. Efter vår planteringsdag har jag inte kunnat röra mig. Har haft så fruktansvärt ont, har pajat halva ryggen, jag haltar upp. Jag klarar knappt av att gå, på riktigt, jag har haft så jävla ont” säger hon till Gynning och fortsätter:


”Så tänkte jag när jag gick och la mig när jag då redan började få så jävla ont, idag lägger sig alla medelålders kvinnor med trädgård med ryggont idag. Alla haltade ner i sängen med lite smuts under naglarna. För man bli så yster när det är dags när man får gucka runt där.”


Hör Carina berätta om gravidsvårigheterna i det tunga klippet nedan:

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Gry Forssell lämnar efter de tråkiga nyheterna – chockas av beskedet

Gry Forssell har nåtts av tråkiga nyheter som chockat...

Tina Nordströms gräns är nådd – nu lämnar hon TV4-programmet direkt

Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, har varit en...

Nu berättar Bianca Ingrosso om anledningen till frånvaron – kommer inte synas längre

Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända profiler, har...

Jessica Almenäs akut till sjukhus – efter allvarliga olyckan i direktsändning: ”Blind”

Den folkkära programledaren Jessica Almenäs, 48, har jobbat i...