Charlotte Perrelli inlagd på sjukhus – kampen med maken: ”Knäckt”


Charlotte Perrelli har under åren kämpat för att kunna få barn, en strävan som har varit så påfrestande att hon till slut behövde läggas in på sjukhus.

”Då blev jag psykiskt knäckt,” berättar Charlotte till Aftonbladet om de svåra tiderna.

Delar med sig om erfarenheterna

Charlotte Perrelli delar öppenhjärtigt med sig om sina erfarenheter av upprepade missfall, en djupt personlig kamp som hon stått inför i sitt liv.

”Jag kommer inte ens ihåg alla gånger,” säger Charlotte i en intervju med Aftonbladet,


vilket belyser hur påfrestande och smärtsam processen har varit för henne. Trots att hon nu är mamma till fyra söner, har resan mot moderskap varit allt annat än enkel för sångerskan. Hon reflekterar ofta över de svåra perioderna och hur de har påverkat henne.

– Däremot kan jag fundera på hur vi klarade av att ta oss igenom alla missfall. Jag fattar inte hur jag orkade och jag kommer inte ens ihåg alla gånger jag fick missfall, säger hon och fortsätter:

– Vi pratade knappt om det till slut. Det kändes som jag blev gravid hela tiden. När jag blev det sista gången med vår yngste son Alvin visste jag att det skulle gå åt helvete eftersom det hade gjort det alla andra gånger.

När situationen blev ohållbar för Charlotte Perrelli och hennes make Anders Jensen, beslutade Charlotte att flytta in på sjukhuset för att få den vård hon behövde.


”Det är det bästa jag har gjort,” säger Charlotte.

Att ta steget att bo på sjukhuset var en avgörande och nödvändig åtgärd för hennes hälsa och välbefinnande, vilket hjälpte henne att hantera de fysiska och emotionella påfrestningarna under denna tuffa period i hennes liv.


Foto: TV4/Instagram

– Det var jättejobbigt och han började tappa skägg och blev helt fläckig för att han var så stressad. När jag var i vecka 18 visade det sig också att jag var en av 100 000 i Sverige som hade vasa praevia, säger hon och fortsätter:

– Det innebar att en massa blodkärl låg för mynningen till livmodern. Skulle trycket blivit för stort, om jag hade hoppat eller burit tungt, hade syret till Alvin strypts och då hade han dött på tre minuter.

Blev för mycket

Insikten om hennes egen hälsosituation och de potentiella konsekvenserna blev för mycket för sångerskan Charlotte Perrelli. Denna vetskap drev henne till en punkt där hon kände sig överväldigad och pressad till gränsen för vad hon kunde hantera.

– Då blev jag psykiskt knäckt och i vecka 34 flyttade jag in på sjukhuset och låg helt inkopplad med slangar och allt om något skulle hända. Det är det bästa jag har gjort och i vecka 35 plockades han ut.

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Gry Forssell lämnar efter de tråkiga nyheterna – chockas av beskedet

Gry Forssell har nåtts av tråkiga nyheter som chockat...

Tina Nordströms gräns är nådd – nu lämnar hon TV4-programmet direkt

Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, har varit en...

Nu berättar Bianca Ingrosso om anledningen till frånvaron – kommer inte synas längre

Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända profiler, har...

Jessica Almenäs akut till sjukhus – efter allvarliga olyckan i direktsändning: ”Blind”

Den folkkära programledaren Jessica Almenäs, 48, har jobbat i...