Colin Nutley talar ut om beskedet om äktenskapet med Helena Bergström – efter 30 år som makar


Colin Nutley och Helena Bergström berättar om sitt beslut kring äktenskapet.

Kärlekssagan mellan Helena Bergström och Colin Nutley fick en turbulent början. De träffades 1990 under inspelningen av filmen ”Black Jack”.

Colin Nutley och Helena Bergström har fattat beslut

Vid den tiden var Colin gift med en annan kvinna och hade ett barn. Helena och Colin gästade Malou von Sivers i TV4 för att berätta om hur deras kärlek växte fram.

– Jag var gift och bodde i England med en svensk fru och med en son. Så det fanns ingen diskussion med mig själv att det skulle vara mer än att jag gillade Helena och hennes personlighet. Jag tänkte inte på det sättet, säger Colin.


Men det förändrades snabbt. Trots att det skiljde 20 år mellan Helena och Colin var bandet mellan dem så starkt att det inte gick att förneka. 1991 tog Colin ut skilsmässa och började ett nytt liv med Helena.

Paret har två gemensamma barn, Molly och Tim Nutley. Dessutom har de gjort ett otal filmer tillsammans.


Detta har väckt en del skvaller i branschen – men Helena och Colin har beslutat sig för att bortse från detta.

– Du fattar ett beslut i livet. I mitt fall träffades vi under en filminspelning. Vi gick igenom en tuff tid. Jag hade ansvar gentemot min dåvarande fru, Gunilla. Men jag blev kär. Jag är fortfarande kär i henne. Och jag älskar att jobba med henne. Vill du inte se Helena i varje film jag gör, gå inte på dem, för hon kommer att vara med, säger Colin.

Helena Bergström: ”Ta någon annan”

Helena berättar att hon kan tröttna på fördomarna.

– När vi jobbar tillsammans är man ”frun”. Och folk tog för givet att jag är hans musa, det har det stått väldigt ofta. Vi skapar ju våra historier tillsammans. Han insisterar på att ha mig i huvudrollen. Det är flera gånger jag har sagt: ”Ta någon annan, så blir vi inte så hårt åtgångna”.


Men då säger han:

”Det vill inte jag”, säger hon.

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Gry Forssell lämnar efter de tråkiga nyheterna – chockas av beskedet

Gry Forssell har nåtts av tråkiga nyheter som chockat...

Tina Nordströms gräns är nådd – nu lämnar hon TV4-programmet direkt

Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, har varit en...

Nu berättar Bianca Ingrosso om anledningen till frånvaron – kommer inte synas längre

Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända profiler, har...

Jessica Almenäs akut till sjukhus – efter allvarliga olyckan i direktsändning: ”Blind”

Den folkkära programledaren Jessica Almenäs, 48, har jobbat i...