Den chockerande vändningen i Farmen – ”Jag blev väldigt förvånad”


Det är nu dags för semifinalen av Farmen 2023, där det på söndag kommer att avgöras vem som blir årets farmare och vinner 500 000 kronor. Under säsongen har det varit flera oväntade händelser som har fått tittarna att sitta på nålar.

Förra veckans ting var särskilt spännande när Tora Brandström, 24 år, förlorade mot Sandra Öder, 28 år. Men Anna Brolin avslöjade att Tora inte kommer att behöva lämna gården, hon förlorar bara alla sina fördelaktiga amuletter.

Men Farmen tog en helt annan vändning under gårdagens avsnitt när det avgjordes vem en av finalisterna blir.

Bild från TV4

I gårdagens avsnitt var det dags för semifinal, och Tora var den enda som stod utan amuletter, hon fick alltså ingen som helst fördel i tävlingen, något som Nebil Davidsson, 39, Viktor Bergström, 28, och Asiatou Toray, 29, hade.

Annons

”Vi anade att det skulle vara husförhör i semifinalen och då kände jag att jag har noll amuletter, Nebba har sex amuletter och de får använda sina amuletter upp till fråga sex. Då kände jag att nu är det halvkört för mig” säger Tora till Hänt.

Semifinalen bjöd dock på en spännande vändning och Tora väljer nu att berätta om händelsen.


Bild från TV4

Vinsten i semifinalen gick till Tora, som inte alls var beredd på att vinna:

”Jag blev väldigt förvånad, särskilt efter special-tinget som jag och Sandra körde, där jag blev av med alla mina amuletter istället för att åka ut. Då visste jag ju att det skulle bli kvartsfinal, semifinal och final, då kände jag att nu är jag på noll och jag tävlar mot människor som är grymt kunniga och starka personer. Jag trodde verkligen att det skulle vara kört för mig” säger Tora till Hänt och fortsätter:

”Men jag hängde inte upp mig på att det skulle vara svårt för mig att ta mig vidare, för att jag var så himla glad och tacksam för att jag hade kommit så långt som jag gjorde. Sen helt plötsligt gick det vägen för mig i semifinalen och jag var den första att bli klar för final. Det var ju också sjuk!”

Nu återstår att se vem som tar hem den andra finalplatsen.

Annons

Se mer dramatiska vändningar i Farmen i klippet nedan:

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Anna Ankas dotter avslöjar stor nyhet – ”Det var faktiskt min pappa”

Den omtalade Tv-profilen Anna Anka, 51, fick sitt stora...

Kungens syster bryter tystnaden – cancerbeskeden

Prinsessan Christina, som är äldre syster till Kungen, fyller...

Mike blev förlamad i hemsk olycka – är nu personlig tränare

Mike Newman, 30, från Storbritannien är en profil som...

Frida Karlssons galna festkväll slutade i skada – ”Ja, det blev ju en fraktur”

Frida Karlsson, 23, ifrån Sollefteå har verkligen nått framgång...