Under vintern kan du frestas att bara äta och dricka varma saker när det gäller efterrätter, eftersom de värmer upp kroppen inifrån. Men personligen saknar jag några av de kallare desserterna när man får så många varma.
Jag vill inte låta mina skuldkänslor ta överhanden, så jag blev extra glad när jag upptäckte det här underbara receptet på nätet, som jag nu kommer att bjuda mina vänner på i helgen!
Sorbet är ordet som får munnen att vattnas – och även om många tvekar att göra den här typen av glass är det faktiskt ganska enkelt när det kommer till kritan.
En del människor tror också att det tar lång tid, men så är det inte alls. Du kan göra den på mindre än fem minuter och drömma dig bort till solens värme med ett glas sorbet i handen. Många glömmer bort denna läckra glassdessert på vintern, men den är faktiskt perfekt när som helst på året!
Den största fördelen med detta recept? Du behöver bara två ingredienser – och ingen speciell glassmaskin.
Se nedan varför du inte får missa det här receptet. Du kommer inte att ångra dig.
Du behöver:
– 400 gram frysta hallon (eller valfri frukt)
– 4 matskedar kondenserad mjölk
1. Börja med att lägga de frysta hallonen i mixern.

2. Häll den kondenserade mjölken i mixern.

3. Blanda!

4. Och den är redo att serveras!

I videon nedan kan du se hur du gör denna superenkla men goda glassdessert.
Var du inte bara glad att smaka?
Ta med en vän som älskar att prova nya desserter. Du kanske snart blir inbjuden att prova den här läckra sorbeten!