Deras bröllop fick en oväntad utgång efter brudens horribla upplevelser mitt under sermonin


Vi har alla hört vår beskärda del av historier om bröllopskatastrofer, men den här är verkligen den bästa.

Den rodnande bruden Hollee Lynnea-Kolenda Darnell levde verkligen upp till sitt namn den här veckan när hon oavsiktligt satte brudgummens ”i sjukdom och hälsa”-lojalitet på prov genom att svimma, kräkas och därefter bli bajsad på under deras bröllopsceremoni i vad som säkert måste vara varje bruds mardrömsscenario.

I ett kaotiskt TikTok-klipp som har fått över 3,7 miljoner visningar sedan det först lades upp i tisdags, kan man se en synbart vacklande Darnell hålla fast i sin brudgum Jacksons händer när de två börjar utbyta löften, och signalerar till honom att hon plötsligt hade blivit sjuk precis när deras pastor började officiera deras heliga äktenskap under ett utomhuspaviljong i (var annars?) Florida.

Sedan faller hon plötsligt ihop i sin blivande mans famn och allt börjar gå lite per-formigt.


”Jag försökte hela tiden säga till min man att jag inte mådde bra och han trodde att jag skämtade”, säger Darnell, 23, i bildtexten till klippet. ”Min lilla brorson bajsade sedan på min klänning direkt efteråt medan jag spydde.”

”Är du okej?”, frågade Jackson efter att han och pastorn fångat upp Darnells fall och börjat fläkta hennes ansikte. Hon skakade på huvudet ”nej” och snubblade sedan över till räcket på lusthuset, där hon började kippa.

Och även om kameran skoningslöst svänger bort från den kräkande bruden kan man höra hur hon kräks i bakgrunden medan bröllopsgäster och vigselförrättaren försöker rädda ansiktet genom att prata under tiden och skylla på fuktigheten för Darnells plötsliga sjukdomsanfall.


Darnell fortsatte att klargöra situationen i ett senare klipp och tillade att ”jag var super uttorkad och jag hade inte druckit eller ätit något på hela dagen”.

Hon fortsatte också med att avslöja att hon är benägen att svimma och att hon tidigare hade diagnostiserats med lågt blodtryck och lågt järninnehåll, och skämtade om att hennes tillstånd därför hade gjort henne ”dömd från början”.

Och som om det inte var illa nog avslöjade Darnell sedan att det inte ens var den enda incidenten som involverade en kroppsvätska på hennes bröllopsdag.


”Efter att jag svimmade … Min syster hade en fläkt på min lilla brorson, så hon kom över till mig för att sätta den fläkten på mig, och när hon höll min brorson började han bajsa”, sa hon. ”Och bajset går ner på hennes arm och på min klänning.”

Trots den katastrofala ceremonin lät Jackson och Darnell dock inte dagens händelser förstöra deras speciella dag.

Efter att mirakulöst ha lyckats få sin bröllopsklänning kemtvättad över natten hoppade de två nygifta därefter på ett plan och tillbringade resten av sin smekmånad i New York, där de två till och med lyckades ta några bröllopsbilder på Brooklyn Bridge.

”Nu har jag en historia att berätta på min bröllopsnäve en dag”, sa den notoriskt illamående nygifta med ett leende.

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Martin Stenmarcks bild med 20-åringen skapar starka reaktioner

Martin Stenmark är utomlands och firar en alldeles särskild...

Steffos utspel om skilsmässa – mitt i direktsändning: ”Värsta straffet”

Steffo var på hugget under intervjun i Nyhetsmorgon. Han...

Pernillas problem i relationen med Christian – orden efter bröllopet: ”Töntigt”

Pernilla Wahlgren berättar nu själv om problemen med Christian...

Stora bluffen är avslöjad – så har Marko och Irma lurat fansen

Nu kommer sanningen fram – och den är inte...

Programledaren kan inte dölja situationen i direktsändning – kollegorna reagerade direkt

Ibland går det för fort även för proffsen. Händelsen...

Matilda Boza blir lurad av gästen – chocken i direktsändning

Det är inte alltid så enkelt... Under torsdagens "Nyhetsmorgon"...