Efter 6 års förhållande förändras allt – upptäckten kvinnan gör är hjärtskärande


En kvinna som adopterades som barn hävdade att hon gjorde den förfärliga upptäckten när paret bestämde sig för att ta DNA-tester tillsammans i syfte att ta reda på mer om sina familjer – men hon har ännu inte delat resultaten med sin partner.

När man tillbringar flera år med en partner kommer man troligen att uppleva många viktiga milstolpar tillsammans. Detsamma gäller för detta par som har haft sex lyckliga år i ett förhållande och gjort ”allt” man kan förvänta sig att ett par som har tillbringat så många år tillsammans ska göra. Allt ifrån att träffa varandras familjer till att planera sin framtid trodde paret att de båda hade hittat sin andra hälft.

Men parets framtid har blivit hängande i ovetandet, och deras lycka har blivit krossad efter denna chockartade upptäckt.

Paret fick sina hjärtan krossad efter att ha fått reda på att de faktiskt är syskon – de hade aldrig förstått det eftersom de båda adopterades i tidig ålder.


Men när DNA-testerna, som togs i hopp om att få veta mer om dem själva, avslöjade en sanning som de aldrig hade väntat sig, hamnade paret i ett hjärtskärande dilemma.

Den häpnadsväckande historien avslöjades efter att flickvännen delat med sig av sina erfarenheter i ett inlägg på Reddit-forumet ”offmychest”.

Kvinnan skrev ett inlägg som u/LetsSinWith och hävdade: ”Jag fick just reda på att jag har dejtat min biologiska bror i 6 år.”

Hon förklarade: ”Jag är 30 år och min bror är 32 år. Jag kommer bara att kalla honom för min pojkvän för majoriteten av tiden medan jag skriver detta. Jag blev adopterad som baby men jag visste inte att jag var adopterad förrän jag gick i gymnasiet.

”Det kändes inte som att jag blev förrådd eller brydde mig särskilt mycket. Jag älskar mina föräldrar och mina föräldrar älskar mig. Vem bryr sig om att de inte är mina riktiga föräldrar. Min pojkvän var också adopterad och när vi träffades var det en av de saker som vi på sätt och vis knöt an till varandra. Vi fick båda inte veta att vi var adopterade förrän i gymnasiet och vi hade båda tur och hade bra familjer. Vi skickades inte runt från fosterhem till fosterhem.


”Vår relation var och är fortfarande fantastisk. Vi förstod varandra väldigt snabbt. Vi blev snabbt attraherade av varandra. Jag har aldrig träffat någon och känt omedelbar attraktion och förtrogenhet. Nu vet jag att den behagligheten och förtrogenheten beror på att han är min bror. Inte min halvbror. Han är min helbror.


”Vi har gjort allt som ett par som varit tillsammans i sex år kan göra. Vi har sagt att vi älskar varandra, vi har haft sex, vi har firat årsdagar, vi har mött varandras familjer.

”Jag är bara glad att vi båda tidigt kom överens om att vi inte vill ha barn så det har aldrig hänt. Jag vill inte ta itu med hälsoriskerna och inte heller behöva uppfostra ett barn och låta dem veta att deras föräldrar är syskon.

Hon fortsatte: ”Jag upptäckte det när vi gjorde DNA-testet för att se vår härstamning och vad exakt vi är. Jag beställde två till oss, vi spottade i röret och skickade det. Det tog ungefär en månad innan resultaten kom tillbaka och jag var spänd på att se vad vi var, men innan jag ens hann komma till det. Jag såg att vi var syskon.

”Jag blev minst sagt CHOCKAD. Jag har precis fått reda på den här informationen och jag har inte berättat det för min pojkvän. Jag hoppas verkligen att de gjorde ett misstag men saker och ting börjar liksom bli begripliga för mig nu.

”Vi får alltid höra ”ni ser så lika ut” eller ”han är den manliga versionen av dig”. Långt innan det här testet har vi alltid blivit jämförda. Vi har alltid bara skrattat bort det, men jag har tillbringat morgonen med att titta på bilder på oss tillsammans och insett att vi verkligen ser så lika ut.

”Det skrämmer mig och jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar fortfarande min pojkvän/bror och vi har varit tillsammans i 6 år. Vi har ett hus tillsammans och ett helt bekvämt liv. Jag hoppas att det här testet är fel och ska göra ett riktigt test snart men jag får panik. Jag ser honom fortfarande som mitt livs kärlek.”

I en senare uppdatering tillade hon: ”Jag postade detta häromdagen i men sedan dess har jag visat honom resultaten och han har insett att vi är syskon. Han vill inte flippa ut eller fatta några stora beslut förrän vi får ett riktigt test någonstans. Men jag kan se att han är skrämd och det var konstigt att ligga i sängen bredvid honom.”

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Gry Forssell lämnar efter de tråkiga nyheterna – chockas av beskedet

Gry Forssell har nåtts av tråkiga nyheter som chockat...

Tina Nordströms gräns är nådd – nu lämnar hon TV4-programmet direkt

Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, har varit en...

Nu berättar Bianca Ingrosso om anledningen till frånvaron – kommer inte synas längre

Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända profiler, har...

Jessica Almenäs akut till sjukhus – efter allvarliga olyckan i direktsändning: ”Blind”

Den folkkära programledaren Jessica Almenäs, 48, har jobbat i...