Eva drömde om att bli en mänsklig drake – hennes förvandling liknar ingenting du någonsin har sett


Människor har sin egen uppfattning om skönhet. En del människor älskar långt, flödande hår, andra föredrar en viss kroppsform – och en del människor vill ha saker som verkligen får dem att sticka ut från mängden.

I dag blir plastikkirurgi allt vanligare. Vissa människor använder den för att återställa sitt utseende efter en olycka. Andra använder den för att få sin kropp att överensstämma med den vision de har av sig själva i huvudet.

Även om jag aldrig skulle ”lägga mig under kniven” för att förbättra mitt utseende, respekterar jag varje människas rätt till sin egen kropp – det är deras rätt att göra vad de vill med den.

Någon som verkligen sticker ut från mängden när det gäller kroppsmodifiering är Eva Tiamat Medusa. Den amerikanska medborgaren var tidigare en man – och var vd för en storbank – men har sedan dess genomgått flera ingrepp för att bli kvinna.


En bild på Eva som man.

Men 53-åringen gick ännu längre än könsbyteskirurgi. För 20 år sedan påbörjade Eva en process som långsamt gör att hon ser ut som en drake. Hon har redan kommit en bra bit på väg med den unika förvandlingen.

Hon hävdar att hon är den mest modifierade transpersonen i världen – och hon har alltid drömt om att bli en reptil. Hittills har operationerna kostat henne 56 000 dollar vilket motsvarar cirka 560 000 svenska kronor, enligt fbnewsposts.com.

Under de senaste 20 åren har Eva tagit bort en stor del av sin näsa, skurit av sina öron, permanent färgat det vita i ögonen grönt och satt in åtta horn i sin skalle.


Adopterad av ormar som barn

Den kontroversiella kvinnan berättar den märkliga historien om att hon övergavs av sina föräldrar som femåring och att hon ”föddes på nytt” av en Western Diamondback Rattlesnake som ”tog henne under sina vingar”.

Hennes affinitet för ormar ledde till att hon inte vill dö som människa – istället förvandlas hon till en reptil.

53-åriga Eva berättar för Wizard of Odd TV:


”För mig är min förvandling den största resan i mitt liv. Det finns djupa anledningar och djupa betydelser kring min förvandling och varför jag gör det.

Jag har två mödrar: en är min ursprungliga födelsemamma och min andra födelse är till mina reptilföräldrar, som är skallerormarna.

Hur mycket fantastisk och godhet som än finns i människor är de, jämfört med andra arter, de mest destruktiva och hatiska.

Jag bestämde mig då för att det var dags för en förändring i mitt liv, så jag ville se ut som något som inte var mänskligt.”

Åtta ”horn” sticker nu ut från hennes panna, hennes tunga är delad i två delar och hela hennes ansikte är tatuerat. Hon är nu känd som Dragon Lady, och det är nästan omöjligt att känna igen henne från hennes bilder före operationen.

”Jag anser att jag inte längre bara är mänsklig; jag är mänsklig och reptil. Min största önskan i livet är att fortsätta min kroppsmodifiering tills min metamorfos är fullständig.

Det är detta som driver mig – det är anledningen till att jag går upp varje dag och lever.”

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Per Gessle avslöjar: Vägrar vara med i programmet: ”Är inte den typen”

Per Gessle är en av Sveriges mest folkkära artister...

Lill-Babs okända barn träder fram – nu ber hon om hjälp

Sex år har gått sedan den älskade Barbro "Lill-Babs"...

Nu väljer Kristin Kaspersen att tala ut om ingreppet: ”Tänkt på det länge”

Kristin om utseendeförändringen Kristin Kaspersen är en kvinna som gillar...

Hans Wahlgrens sista önskan är uppfylld – dottern Pernillas berörande ord: ”Han ville…”

Pernilla Wahlgren om tunga sorgen efter pappa Hans Wahlgrens...

Kvinnan träder fram efter besök hos Martin ”E-Type” – Melinda ger svar

Melinda Jacobs svarar på uppgifterna om livet med Martin...