Familjepappans nya karriär är minst sagt annorlunda!


Jules Parker ser sig själv som en vanlig ”metallarbetare”. Han har fru och tre barn och tillbringar dagarna med att restaurera veteranfordon… Nåväl, det var fram till mars 2020.

Sedan dess har 56-åringen från East Sussex tillbringat sina dagar med att restaurera veteranfordon och designa underkläder för män.

”Jag befann mig i den här sortens situation där jag alltid såg min fru bära underkläder och såg det som ett mycket dekorativt föremål, och något som intresserade mig lika mycket som uppenbarligen henne själv”, berättade Jules för LADbible.

”Jag tittade bara på det och tänkte: ’Det här är helt galet’ – för det finns inget annat än de vanliga boxershortarna eller kalsongerna eller vad som helst för killar.”


Jules påverkades av punken under sin uppväxt och har aldrig varit ett fan av att bli tillsagd vad hon ska göra – eller vad hon ska ha på sig.

Jules såg en lucka på marknaden och bestämde sig för att börja fylla den – även om hans fru till en början hade några invändningar.

”Jag tror att hon trodde nog att jag skulle gå igenom en medelålderskris”, säger Jules.

”Kommer jag att bli en crossdresser? Kanske är det här början på att någon kanske är bög eller vad som helst?

”Men jag tror att jag ganska snart fick in det i något slags verkligt sammanhang att det vi faktiskt talar om är lite tyg, du vet, och att det inte definierar någon.

”Så ja, hon har varit lysande och stått bakom det.”Moot föddes därefter, och företaget leder en ”underklädesrevolution” och säljer alla slags alternativa plagg för män, från stringtrosor och trosor med öppen rygg till nätbody och tutus utan skrev.

Och även om sådana kläder kan ha feminina konnotationer, insisterar Jules på att underkläderna handlar om att sätta maskuliniteten i centrum – ofta bokstavligen.

Jules förklarar inspirationen bakom Moot: ”Jag är ute med hunden och ser en hanfasan, naturligtvis en vackert dekorerad fågel, och honan är naturligtvis väldigt enkel. Det är en berättelse som går igen i hela naturen, där hanarna är mer dekorativa.

”Om man tittar på vår historia, man behöver inte gå så långt tillbaka – ett par hundra år – så var männen i hög grad de dekorerade dandynerna, och det handlade inte om att vara feminin.

”Det finns många bilder av Henrik VIII som står där med breda axlar, en stor kraftfull kille, men det som utmärker målningen är det stora guldskägget – det handlar mycket om maskulinitet.”

Han fortsatte: ”Så jag ville försöka skapa något som hyllade den manliga kroppsbyggnaden.

”Jag såg inte på något sätt mig själv som en crossdresser. Jag ville inte börja bära kvinnokläder, jag ville inte börja kalla mig själv eller identifiera mig som kvinna – jag är en kille, jag är en metallarbetande kille.

”Jag ville ha något som hyllade den plats där vi befann oss. Om du tittar på framsidan av våra olika slags påsar, så handlar de i allmänhet om att lyfta upp dig och ge dig lite kropp och sätta dig framme, snarare än att låta dina kulor falla ner. De presenterar dig mer som ett komplett paket.”

Så om du är sugen på att sätta dina kulor framme och i centrum, så vet du vart du ska gå!

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Gry Forssell lämnar efter de tråkiga nyheterna – chockas av beskedet

Gry Forssell har nåtts av tråkiga nyheter som chockat...

Tina Nordströms gräns är nådd – nu lämnar hon TV4-programmet direkt

Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, har varit en...

Nu berättar Bianca Ingrosso om anledningen till frånvaron – kommer inte synas längre

Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända profiler, har...

Jessica Almenäs akut till sjukhus – efter allvarliga olyckan i direktsändning: ”Blind”

Den folkkära programledaren Jessica Almenäs, 48, har jobbat i...