Gunilla Perssons familjemedlem försvunnen – innan begravningen


Gunilla Persson, 64, är mest känd för sin medverkan i realityserien Svenska Hollywoodfruar.

I början av mars fick vi det tragiska beskedet att hennes mamma Iris Persson hade somnat in. Iris blev 97 år gammal.

”Det var en sådan chock för mig! Att hon gick till gud och jesus så här snabbt, utan att jag var förberedd på det. Jag visste inte att det här kunde hända på det här viset och att hon kunde ge upp andan såhär utan någon varning” sa Gunilla då till Hänt.

Nyligen var det dags för begravning, men inför den stora dagen skedde det som absolut inte fick hända.


Foto: Youtube

Den 16 April var det dags för begravning, en dag som tyvärr hade fått skjutas upp. Anledningen till förseningen var att Gunilla hade valt en viss präst som bara hade tid att ta sig an denna uppgift efter påsk.

Men den här söndagen var det ändå dags för Gunilla att ta ett sista farväl av sin mor Iris.

I en intervju med Aftonbladet berättade Gunilla om sina tankar, det hade visat sig vara en hel del strul under förberedelserna.

När Gunilla skulle till kyrkan för att repetera inför begravningen var plötsligt en familjemedlem försvunnen.


Foto: Youtube

”Jag letade överallt. Jag lockade med mat. Efter tre timmars sökande var jag övertygad om att han hade blivit uppäten av en hök.” sa Gunilla till tidningen och fortsatte:

”Då kände jag att jag har mediciner som jag kan ta för att dö. Jag hade inte orkat med en förlust till. Men när jag till slut kom ut från badrummet stod han och glodde på mig. Jag vet fortfarande inte var han hade varit.”


Efter all sorg under våren är Gunilla extra tacksam för sin familj.

”Hade jag inte haft mina katter och min hund vet jag inte vad jag hade gjort. Tack och lov kommer Erika oftast hem på helgerna. Att jag har producerat ett barn som är väldigt beroende av mig och ringer mig hela tiden är den största lyckan på jorden” säger hon till tidningen.

Se när Gunilla är på restaurang med sin mamma i klippet nedan:

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Gry Forssell lämnar efter de tråkiga nyheterna – chockas av beskedet

Gry Forssell har nåtts av tråkiga nyheter som chockat...

Tina Nordströms gräns är nådd – nu lämnar hon TV4-programmet direkt

Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, har varit en...

Nu berättar Bianca Ingrosso om anledningen till frånvaron – kommer inte synas längre

Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända profiler, har...

Jessica Almenäs akut till sjukhus – efter allvarliga olyckan i direktsändning: ”Blind”

Den folkkära programledaren Jessica Almenäs, 48, har jobbat i...