Killen startade ett konto på Instagram där han dagligen lägger upp videor där han äter okokta kycklingbröst, hela revbensspjäll och dricker glas med ägg eller mjölk.
Enligt hans sida åker han till sin lokala stormarknad i Kalifornien för att välja ut en köttbit att äta och slår tillbaka den där och då.
Han är för närvarande uppe i dag 76 och i sitt senaste inlägg ser man honom äta en bit rå köttfärs.
Mannen skrev på Instagraminlägget: ”En tegelsten av strimlad ko och fårmjölk. Malen köttfärs har blivit min favoritmåltid.
”På grund av den låga kostnaden, enkelheten att konsumera ett pund på typ 4 minuter, samla 800 kalorier av absorberbar ko och smälta perfekt.
”Om jag gick till chipotle, en burrito kanske 1000 kalorier men köttet är kokat tills det inte finns någon näring kvar, och 90 procent av det är växter som du inte riktigt kan smälta.
”Jag skulle betala 130 kronor för en dag med shidding och farding, vilket är roligt men inte lika effektivt.”
När influencern talade på Mark Bells Power Podcast förklarade han att han har gått igenom några ”diethål” under sitt liv.
Han trodde att det var helt normalt att ”känna sig som s**t” efter att ha ätit processad mat innan han insåg att han kunde ändra sin kost.
Mannen blev vegan i cirka 10 år för att se om det skulle förändra hur han kände sig när han åt, men sedan gick han åt helt motsatt håll och åt huvudsakligen bara biff och ägg.
Han medger att den dramatiska kostomläggningen orsakade en del stora problem i hans kropp, men att de så småningom lugnade sig när den vant sig vid köttet.
Den råa ätaren ifrågasatte varför människan till synes är den enda varelse på jorden som måste koka sin mat innan den äts. Han sa att den frågan störde honom och fick honom att gå ännu längre ner i kaninhålet för rått kött.
Mannen tillade att han inte enbart förlitar sig på rått kött, ägg och mjölk som bränsle för sin kost och att han tar en burrito då och då när han är sugen på det.
Det är värt att notera att NSW Health uppger att ”rått kött kan innehålla skadliga bakterier som Salmonella, Listeria, Campylobacter och E. coli som kan orsaka matförgiftning”.
Hälsoorganisationen tillägger att ”dessa bakterier förstörs när köttet tillagas på rätt sätt”.
Om du funderar på att äta rått kött säger NSW Health att du bör se till att det är ”mycket färskt”, köpt från ”en välrenommerad slaktare som förstår att det är så här köttet kommer att konsumeras” och att du måste ”förbereda och konsumera det så snart som möjligt efter slakt”.