Hemliga romansen som pågick under inspelningarna av Robinson – blev kär i hemlighet


Under sin tid i TV4:s äventyrsprogram ”Robinson” hittade deltagaren Zayera Khan inte bara utmaningar och konflikter, utan även kärlek.

Zayera, som varit aktiv i flera av programmets mest spända moment, berättar nu om den hemliga romansen som utvecklades parallellt med tävlingarna på ön.

Fysiska och emotionella prövningar

Tävlingen har varit fylld av både fysiska och emotionella prövningar, där deltagarna har kämpat både individuellt och i lag för att överleva och fortsätta tävla om priset.

Under en av tävlingarnas mer intensiva stunder, en pilbågstävling, uppstod konflikter när Zayera blev vald bort från chansen att vinna ett samtal hem, trots att hon uttryckt att hon inte var i behov av vinsten.


Konflikterna till trots, under hela sin tid på ön bar Zayera på en söt hemlighet. Strax före avresan till Filippinerna, där Robinson spelades in, träffade hon en kvinna under en utekväll.

Relationen var ny och osäker, och Zayera valde att hålla den hemlig under inspelningen.


Foto: Skärmdump TV4

Höll det hemligt

”Jag höll det hemligt, jag kände att det var för tidigt för att säga någonting. Jag tror att jag nämnde det för någon, jag sa det försiktigt att jag hade träffat någon innan jag åkte iväg, men att det inte hann bli någonting. Så jag var jätteförsiktig,” delade Zayera med sig i en intervju med Hänt.

Det var först när inspelningen var över och Zayera återfick tillgång till sin mobiltelefon som hennes känslor förstärktes. Hon möttes av en flod av meddelanden från kvinnan hon träffat, vilket överraskade och rörde henne djupt.

”När jag kom hem och fick mobilen hade jag fått jättemycket meddelanden från henne. Jag blev väldigt rörd och överraskad av de meddelanden jag hade fått av henne. Jag tänkte att jag vill dejta henne,” berättade Zayera.

Denna romantiska vändning visar en annan sida av de utmaningar och erfarenheter deltagarna i ”Robinson” går igenom, där livet utanför tävlingen fortsätter att påverka dem på oväntade och ibland hjärtevärmande sätt.


MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Gry Forssell lämnar efter de tråkiga nyheterna – chockas av beskedet

Gry Forssell har nåtts av tråkiga nyheter som chockat...

Tina Nordströms gräns är nådd – nu lämnar hon TV4-programmet direkt

Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, har varit en...

Nu berättar Bianca Ingrosso om anledningen till frånvaron – kommer inte synas längre

Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända profiler, har...

Jessica Almenäs akut till sjukhus – efter allvarliga olyckan i direktsändning: ”Blind”

Den folkkära programledaren Jessica Almenäs, 48, har jobbat i...