Var man ska förvara sin choklad är en debatt som splittrar familjer och vänner. Är det kylskåpet eller skåpet?
Debatten verkar ha avgjorts av Cadbury Australia som har gett sitt beslut om var chokladkakorna ska förvaras.
Och det är tråkiga nyheter för alla dem – inklusive mig – som ser till att deras chokladgodis förvaras vid en iskall temperatur.
Efter att ha tagit fram en ”slutgiltig” lista över saker som måste förvaras i antingen ett skåp eller ett kylskåp beslutade Twitteranvändaren Bruno att ställa den till konfektyrjätten
De skrev: ”Den 100 procent korrekta och definitiva listan över vad som går och INTE går i kylskåpet. Bry dig inte om att kommentera, detta är inte uppe för diskussion.”
Och tillägger: ”Yo @CadburyAU … vad är det slutgiltiga beslutet om chokladförvaring? Kylskåp eller rumstemperatur?”
Som svar på frågan gav Cadbury sitt beslut: ”Choklad bör alltid förvaras på en något sval, torr och mörk plats, t.ex. i ett skåp eller skafferi, vid temperaturer under 21 °C för att säkerställa att kvaliteten inte äventyras.”