Har du någonsin undrat vad som finns inuti en Kit Kat-kaka? Förmodligen inte, men nu när vi har tagit upp frågan kanske du åtminstone är lite nyfiken.
Om du är som jag har du antagit att mitten av dessa välsmakande barer helt enkelt består av choklad och våfflor som lagts i lager tillsammans.
Till och med på förpackningen står det ”len mjölkchoklad” och ”krispiga våfflor”.
Men det finns en liten detalj om vad som ingår i fyllningen som inte finns med i beskrivningen och det har allvarligt förvirrat folk.
Som du kan se i klippet nedan, som är hämtat från BBC:s dokumentärserie Inside the Factory, består insidan faktiskt av andra krossade Kit Kats – det är som chokladbarens Inception.
YouTubern Zack D. Films gick in lite mer i detalj i en YouTube-kortfilm nyligen och visade att det faktiskt är ett bra sätt att ta itu med matsvinnet.
Han säger: ”Vissa Kit Kats går sönder när de tillverkas, och i stället för att slänga dem krossar företaget dem och tillsätter socker.
”Det är det som finns inuti en Kit Kat-kaka – det är bokstavligen krossade Kit Kats.”
För att förtydliga: Nestlé förvandlar dessa utkast till en pasta, som används för att skikta våfflorna mellan barerna, vilket ger dem den unika smaken och konsistensen.
Tusentals människor har tagit till kommentarsfältet för att dela med sig av sin förvirring, och många har ställt samma fråga – om Kit Kats är gjorda av Kit Kats, vad var då den första Kit Kat gjord av?
”Jag befinner mig nu i en oändlig slinga och försöker ta reda på vad som kom först”, skrev en, medan en annan sa: ”Det är bara en slinga av Kit Kats som aldrig tar slut”.
En tredje tillade: ”Så då… vad var den ursprungliga KitKat-kakan gjord av?????”
En fjärde, som perfekt sammanfattade förbryllelsen, sade: ”Det finns en KitKat som är gjord av en KitKat som hade en KitKat inuti som var gjord av krossade KitKats som hade KitKats i sig, gjorda av KitKats.”
Den mindre spännande verkligheten är att de förmodligen gjorde den första omgången av choklad och våfflor, för att sedan inse att de kunde slå två flugor i en smäll genom att använda krossade trasiga kakor.
Men det är ändå en bra liten matrelaterad trivialitet att ha med sig i bakfickan under nästa snackpaus.
Och när vi ändå är inne på ämnet Kit Kats visade innehållsskaparen Lucy Challenger nyligen hur man äter en Kit Kats på rätt sätt om man skulle få den serverad i en formell miljö.
Hon förklarade: ”Jag packar upp Kit Kats med fingrarna och tar bort papperslagret och lägger dem på tallriken.
”Jag knäcker helt enkelt Kit Kat i två delar, lyfter upp en del av Kit Kat, lägger den andra delen på tallriken och stoppar den sedan i munnen i en liten, fin och delikat tugga för att äta den.
”Man fortsätter att äta Kit Kat tills Kit Kat är helt uppäten.”
Eller så kan man äta den som de flesta av oss gör och trycka ner den i munnen så snabbt som möjligt.