Hennes stringtrosor följde av misstag med dottern till skolan – Här är videon på avslöjandet inför skolan


I en TikTok-video som har setts mer än sju miljoner gånger, blir mamman Grace förvånad av skratt efter att hennes sexåriga dotter har berättat vad hon hade gjort den dagen i skolan.

Den lilla flickan berättade för sin mamma: ”Jag skulle gå till klassen och jag såg en lärare som sa ’det är något på din sko, älskling’. Sedan stapplade jag till rektorn och sa: ’Det här är min mammas underkläder, hennes hus är stökigt'”.

”Och hon sa: ’Du borde lägga det i fickan’, och sedan kom jag till klassen och sa ’Det här fanns på min sko i morse’ och visade stringtrosorna.”

Mamman bröt ihop av skratt samtidigt som hon mumlade ”Herregud” under sin hand.


Hennes dotter tillade att en av eleverna i skolan berättade för rektorn att hennes mammas hus också var ”stökigt”.

Mamman satte en skämtsam bildtext till videon: ”Letar för närvarande efter en ny skola för min sexåring #whyshedomelikethat”.

”Pappa är i Vegas med de nakna människorna”

En lokal mamma som ville vara anonym delade också sin berättelse om ett ögonblick då hon kände sig generad i skolan efter att hennes dotter avslöjade för lärarna att hennes pappa var i Las Vegas med nakna människor.

Hon berättar: ”För några år sedan tillbringade min man två veckor i Las Vegas i USA på en cybersäkerhetskonferens. Varje dag videochattade vi och han delade bilder från sin resa med barnen”.

”En dag hämtade jag min dotter, som då var 4 år, på hennes lekgrupp, och den underbara mormorlika läraren kallade mig åt sidan. Hon ville berätta för mig att mitt barn hade berättat för henne, och för alla som ville lyssna, att ”pappa är i Las Vegas, med de nakna människorna”.

Mamman blev förödmjukad när hon hörde detta, men tyckte också att det var jätteroligt, och läraren berättade att lekskolelärare vet mycket om vad som händer hemma, eftersom barnen berättar det som det är.Mamman fortsatte: ”Jag försökte förstå varför min dotter skulle få det här intrycket. Senare, efter att ha gått igenom bilderna igen, insåg jag att hon hade sett en bild av hotellets pool och simmarna i sina snygga badkläder.”

”Om han hade varit någon annanstans hade det dock inte varit lika trovärdigt, och det krävdes en hel del förklaringar för att få läraren att sluta retas med oss!”

”Pappa sade”

En förskräckt pappa, Songezo, berättade för Parent24 att hans son Luthando en gång hade slagit ett annat barn i skolan, och att han sedan berättade för läraren att det var hans pappa som sa att han ”måste slå alla pojkar som irriterar honom i skolan”.

Erbjudande om hjälp

Barn drar sig aldrig för att avslöja vad som pågår hemma. En annan lokal mamma, som bad att få vara anonym, berättade att hennes pojke berättade för läraren att det inte fanns någon mat i deras hem.

Läraren ringde henne och erbjöd familjen hjälp genom skolmatssystemet.

Böcker och bröst

En annan mamma berättade att hennes yngsta dotter Katherine regelbundet underhöll henne och lärarna när hon gick i första klass. Den här gången tilldelade en lärare varje barn ett frågeformulär. ”För den sista frågan ombads hon att intervjua mig”, säger hennes mamma.

Frågan var ”Vad är din mest värdefulla ägodel?” och Katherine hade skrivit ”mina bröst” som svar.

”Läraren visade mig detta med en rolig blick. Jag berättade för henne att svaret hade varit ”mina böcker” men att min dotters nyförvärvade kursivskrift fick det att se ut som ett annat ord. Jag hoppas att läraren trodde på mig”, berättade hon.

Se den virala Tiktoken med Grace´s stringtros-historia nedan:

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Martin Stenmarcks bild med 20-åringen skapar starka reaktioner

Martin Stenmark är utomlands och firar en alldeles särskild...

Steffos utspel om skilsmässa – mitt i direktsändning: ”Värsta straffet”

Steffo var på hugget under intervjun i Nyhetsmorgon. Han...

Pernillas problem i relationen med Christian – orden efter bröllopet: ”Töntigt”

Pernilla Wahlgren berättar nu själv om problemen med Christian...

Stora bluffen är avslöjad – så har Marko och Irma lurat fansen

Nu kommer sanningen fram – och den är inte...

Programledaren kan inte dölja situationen i direktsändning – kollegorna reagerade direkt

Ibland går det för fort även för proffsen. Händelsen...

Matilda Boza blir lurad av gästen – chocken i direktsändning

Det är inte alltid så enkelt... Under torsdagens "Nyhetsmorgon"...