Hon får kritik för att hon vid 58-års ålder känner sig ung: ”Jag är stolt över mitt gråa hår och mina tatueringar”


Det är vanligt att tro att efter 50-års ålder är ens liv inriktat på förfall och att alla mål som inte har uppnåtts är att betrakta som förlorade för alltid. Men idag har denna tanke inte längre en solid grund att basera sig på: en 50-årig idag går inte att likställa med de 50-åringar som levde för ett århundrade sedan, och vi kan hitta vittnesmål på det i våra egna hem, att jämföra våra mammor med våra mormödrar.

Så varför är det fel att en kvinna känner sig ung trots att hon har fyllt 50? Det är absolut inget fel med det, kommer du att tänka, men ändå finns det fortfarande de som hävdar rätten att kritisera dem. Låt oss läsa historien om denna kvinna.

Lonni Pike är en 58-årig influencer som kan tacka sitt mod att vara sig själv för sin framgång. Kvinnan skapade för två år sedan sin Instagram-profil greyhairandtattoos, där hon visar upp sig med sina tatueringar, sina ungdomliga kläder och sitt gråa hår. ”Jag har precis öppnat min Instagram-sida i år. Jag får mycket positiv feedback från människor som uppskattar det faktum att jag inte är rädd för att visa världen vem jag är” sa hon i en intervju i början av sin karriär.Kvinnan som hävdar att hennes stil kan sammanfattas i overaller och Dr. Martens, berättar på sociala medier att hennes tatueringar är en del av hennes historia: hon gjorde den första när hon var i 30-års åldern, när hon levde i ett komplicerat äktenskap och var separerad från sin man under en period. Vid den tiden började hon upptäcka sitt sanna jag, den hon ville vara och inte som omgivningen ville att hon skulle vara.

Men oundvikligen, tillsammans med fansen, kom även kritiken: det är inte alla som accepterar hennes klädsel, de tycker inte att den passar på en kvinna i hennes ålder. Lonnie låter sig dock inte påverkas utan fortsätter på sin väg. Det händer att hon svarar respektfullt men bestämt på kritik. 

Jag ger ingen rätten att reagera negativt mot mig på något område av mitt liv. Mitt liv är mitt universum och kritik är inte tillåtet” säger hon och tillägger: ”Jag har ett bra jobb, jag uppför mig som det proffs jag är och jag anses vara en av de bästa inom mitt område, så nej, jag tror inte att det finns något som kan påverka mig negativt.” 

Hon är definitivt ett bra exempel på mod och spontanitet, som lyckligtvis många följer och uppskattar. Hon har redan mer än hundra tusen follower på sina sociala kanaler. Bra Lonni, fortsätt på den vägen!

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Pernilla Wahlgren klar för Ullared – nu avslöjar hon

Pernilla Wahlgren har upprätthållit ett framgångsrikt samarbete med Gekås...

Jessica Almenäs ekonomiska kris: ”Jag är hopplös”

Det är känt att Jessica Almenäs är en av...

Fredrik Skavlan uthängd av kvinnan – tio år senare: ”En utav de värsta”

Det verkar som att Fredrik Skavlan hamnar i blåsväder...

Malin Berghagens tragiska upptäckt – 6 år efter mamma Lill-Babs bortgång

Malin Berghagen har nått en känslosam insikt sex år...

Raseri mot TV4 – efter händelsen i programmet: ”Hur svårt kan det va”

Tittarna är missnöjda med det som händer i Nyhetsmorgon....

Programledaren kickas från Efter fem: ”Jätteledsen”

Programledaren tvingas lämna rutan i Efter fem. Efter fem...