Hon tjänar drygt 86 000 kronor i månaden – nu visar hon hur


Som många andra små flickor drömde Emily Alexandra Guglielmo om att bli en sjöjungfru. Nu är hon 32 år gammal och har förverkligat sina drömmar – hon tjänar strax över 86 000 kronor i månaden genom att klä ut sig till en riktig version av Disneys Ariel.

Emily, som bor i Florida, anlitas både för barnkalas och femstjärniga evenemang och tillbringar dagarna i simbassängerna med att lägga ut videor och foton till sin armé av följare på Instagram och TikTok.

Modellen erkänner dock att det finns en sexigare sida av hennes yrke också – hon avslöjade nämligen att hon blir kontaktad på OnlyFans av män som ber henne posera topless i sin dräkt för dem.

”Att vara en sjöjungfru är extremt speciellt eftersom jag får förverkliga drömmar för små barn”, sade hon. ”De tror verkligen att jag är en riktig sjöjungfru precis som de tror på jultomten.


”Jag känner att jag alltid har varit en sjöjungfru ända sedan jag var en liten flicka när jag varje helg gick till stranden och simmade i havet. Det har inpräntats i mig.

”Jag bestämde mig för att skaffa en sjöjungfrusvans när jag var 22 år för fotografering. Jag betalade 35 000 kronor och jag insåg inte hur stor attraktion det skulle bli. Folk började komma fram till mig och be om att få anlita mig för sina evenemang och fester.

”Det kan ta mig 15 minuter att ta av svansen – och jag måste använda glidmedel för att göra den tillräckligt hal.”

Emily har omvandlat sin barndomsdröm till en karriär och bokas nu för shower i simbassänger, undervattensutställningar och evenemang i hela USA under namnet ”The American Mermaid”.

Även om hon ibland blir trollad på nätet medan män har bett henne om otillåtna bilder på hennes OnlyFans-konto, säger hon att hon inte har något emot det och delar med sig av några roliga snaps.

Emily har ett förhållande med sin pojkvän men säger att han stöder hennes karriär och hjälper till bakom kulisserna. Han tycker också att det är sexigt när män hör av sig till henne och ber henne posera för fräcka bilder och videor, hävdar hon.


”Jag blir trollad ibland, men vem gör inte det nuförtiden? Jag använder det som bränsle för att motivera mig ännu mer”, säger hon.

”Min pojkvän är min mer-handler! Han hjälper till bakom kulisserna och stöder min sjöjungfrukarriär.

”Jag får en del män som ber mig att göra personliga videor av mig själv topless med bara min svans på OnlyFans. Men min pojkvän har inget emot det. Han gillar när männen glor på mig. Han tycker att det är sexigt.

”Jag tror inte att det finns andra sexiga jungfrus på OnlyFans – så det ser ut som om jag har fått mig en nisch!”

När Emily började sin sjöjungfrukarriär 2012 gjorde hon evenemang vid sidan av sitt jobb som modell och showgirl som reste runt i USA och dansade i shower på hotellanläggningar.

Men det var inte bara mytisk magi eftersom Emily erkänner att hon fick dåliga dryckesvanor när hon var på resande fot och ibland drack upp till en liter vodka om dagen.

För tre år sedan sökte hon hjälp hos anonyma alkoholister och har varit nykter sedan dess.

Hon säger: ”Under mina tio år som professionell dansare reste jag runt i landet och bodde under långa perioder ensam på vägarna.

”Under alla år som showgirl fick jag den hemska vanan att dricka varje kväll, vilket blev ett beroende. Jag konsumerade en liter vodka om dagen.

”Tack och lov kunde jag komma in på rehabilitering och tack vare Gud för AA:s ansvarstagande har jag kunnat upprätthålla min nykterhet och har inte druckit en klunk alkohol sedan den 1 april 2019.”

Emily plockar nu upp modell- och skådespelartillfällen också – och tjänar totalt 86 000 kronor i månaden.

Hon har filmat nationella produktreklamfilmer, varit med i Playboy TV och arbetat i stora Hollywoodfilmer som Magic Mike och Spring Breakers.

Emily var också tvungen att behärska en delfinkick, använda en monofin (en utrustning) och lära sig utjämning för att minska lufttrycket under vattnet.

Men hon sa att det inte alltid är graciöst att vara sjöjungfru och att det kan ta 15 minuter för henne att ta på sig en av sina åtta svansar, som kostar 10 000 kronor i veckan att hyra, och att hon måste använda smörjmedel eller kokosolja för att komma in och ut ur den.


Emily sa: ”Det mest obehagliga med att vara sjöjungfru är att ta på sig hela silikon-sjöjungfrustjärten.

”Jag behöver ett glidmedel som är vattenbaserat eller kokosolja för att ta på mig den. Det tar drygt tio minuter att få in mina fötter i fickorna i monofinnan och sedan glida resten av svansen upp över mina höfter.

”När jag är med på barnkalas ser jag till att de inte ser att jag tar på mig svansen så att jag kan behålla magin.

”Jag tillbringar faktiskt så mycket tid i vattnet som en fullfjädrad sjöjungfru även när jag inte jobbar, eftersom jag alltid har tyckt att det är lättare att vara i vattnet än på land.

”Lustigt nog stukade jag nyligen mina fotleder när jag hoppade ner från en lastbil. Så jag kommer definitivt att simma mig igenom sommaren nu.

”Jag bär min svans så ofta att några sjömän en gång faktiskt misstog mig för en mytisk havsvarelse. Vi skrattade tillsammans när de insåg att jag hade en sjöjungfrukostym på mig.”

Emilys sjöjungfrukarriär sattes dock på paus i början av året när hennes mamma fick diagnosen sällsynt hjärncancer.

Hennes mamma flyttade in hos henne och Emily tog henne till behandling och kemoterapi varje dag.

Att vara vårdgivare på heltid hindrade vissa projekt och satte många av hennes studier på undantag, men hennes mammas tragiska diagnos förde deras relation närmare varandra.

Emily sade: ”Jag kan inte minnas ett barndomsminne som inte på något sätt innefattar att plaska i vattnet eller känna den varma sanden mellan tårna, vilket definitivt är anledningen till att jag alltid har haft så mycket respekt och kärlek till min familj.

”Det är därför jag aldrig lämnade min mammas sida när hon drabbades av en sällsynt hjärncancer, oavsett hur upptagen mitt yrke hade blivit.

”Det var mycket utmanande eftersom jag hade varit helt uppbokad med pågående skådespeleri och sjöjungfruspelningar samtidigt som jag förblev ett starkt stödsystem för min mamma.

”Det är verkligen fantastiskt hur något så tragiskt gjorde det möjligt för henne och mig att verkligen närma oss varandra och läka vår relation som ibland var stenig i det förflutna.

”Det var en vacker tid i mitt liv och jag kommer aldrig någonsin att glömma hur återföreningen med min mamma har format mig till den oberoende affärskvinna jag är i dag.

”Min mor dog av sin sjukdom i juni 2022. Hon kommer alltid att vara min inspiration för att jag ska ta tillbaka kontrollen i mitt liv och fortsätta att göra mina drömmar till en livsstil.”

Emily säger att hennes mamma formade henne till en oberoende affärskvinna och hon har nu lanserat en sjöjungfruinspirerad kosmetikserie Emily Alexandra Cosmetics, som donerar en procentandel av försäljningen till förmån för hennes ideella förening Supporting Water som ger rent dricksvatten till tillväxtländer.

Hon tillade: ”Jag arbetar och samarbetar med många femstjärniga resorter, däribland Hilton och Marriott. Jag uppträder varje månad som sjöjungfru över hela landet på många olika hotellanläggningar.

”Jag har barnkalas hela veckan varje vecka och många företags- och privata sommarfester. Jag marknadsför också samtidigt min kosmetiklinje och en del av varje köp, inklusive en del av varje bokat sjöjungfruframträdande, går direkt till supportingwater.org.

”Jag grundade det 2019 för att hitta och samla in pengar för att ge dricksvatten till tillväxtländer på nya och innovativa sätt.”

Emilys största passion kommer för alltid att ligga i att vara en professionell sjöjungfru – hon säger att det är anledningen till att hon kan vara ekonomiskt fri i så ung ålder.

I år sponsrar hennes kosmetiklinje The Vegan Fashion Show och hon har stora mål för framtiden. Om tio år vill hon sponsra lika stora evenemang som de olympiska spelen.

Hon har också utökat sin verksamhet till att göra sjöjungfrunsvisningar utanför USA.

Hon sa: ”Precis som jag lärde mig av min mamma kommer jag aldrig att sluta kämpa, och jag kommer att fortsätta att sprida mitt engagemang för havet genom mitt företag och mina framgångar som sjöjungfru.

”Vi har bara ett hav, och precis som min mamma aldrig slutade kämpa genom sin sjukdom kommer jag aldrig att sluta simma som professionell sjöjungfru så länge det krävs för att bidra till att odla en hälsosammare miljö för varelser både på och utanför land.”

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Per Gessle avslöjar: Vägrar vara med i programmet: ”Är inte den typen”

Per Gessle är en av Sveriges mest folkkära artister...

Lill-Babs okända barn träder fram – nu ber hon om hjälp

Sex år har gått sedan den älskade Barbro "Lill-Babs"...

Nu väljer Kristin Kaspersen att tala ut om ingreppet: ”Tänkt på det länge”

Kristin om utseendeförändringen Kristin Kaspersen är en kvinna som gillar...

Hans Wahlgrens sista önskan är uppfylld – dottern Pernillas berörande ord: ”Han ville…”

Pernilla Wahlgren om tunga sorgen efter pappa Hans Wahlgrens...

Kvinnan träder fram efter besök hos Martin ”E-Type” – Melinda ger svar

Melinda Jacobs svarar på uppgifterna om livet med Martin...