Ingen i min familj kunde lösa gåtan: Hur många getter ser du på bilden?


För mig är roliga pussel och hjärnspöken ett perfekt tidsfördriv. Ända sedan jag var liten har jag haft en förkärlek för att lösa allt från korsord till sudoku. Men nu när jag är lite äldre börjar jag utveckla en förkärlek för pussel och liknande som är lite som ”Hitta Holger”-böckerna som de flesta av oss känner till.

Men om du mot all förmodan inte känner till ”Hitta Holger” handlar det helt enkelt om att hitta Holger i en stor folkmassa. Med andra ord, att hitta en särskild detalj som sticker ut i en bild. Det kan vara mycket svårt, men det är en fantastisk känsla i kroppen när man hittar lösningen.

Jag hittade detta svåra bildpussel på nätet av en slump, och trots att jag fick hjälp av min familj kunde vi ändå inte hitta den rätta lösningen!

Hököga behövs

Bilden nedan visar en grupp getter som står på en bergssluttning. Hittills har det gått bra. Men frågan är hur många getter som faktiskt finns på bergssidan?Är du redo? Okej – hur många getter kan du hitta på bilden?

En del av getterna är mycket synliga, men för en del av dem måste man ha ett falköga för att se dem. Hur många ser du? Ett litet tips: det är mer än tio.

Du kan hitta rätt antal getter på bilden nedan.

Det finns alltså 13 getter på bilden! Jag kunde faktiskt bara hitta 7, även med hjälp av familjen!

Så om du hittade fler än 7, tycker jag att du ska trycka på dela-knappen för att utmana dina vänner!

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Jenny Alversjös första ord om sorgen – efter förlusten: ”oroliga”

Nu berättar Jenny Alversjö om det kritiska läget: "oroliga...

Programledaren i Nyhetsmorgon tappar hakan efter kollegans beteende: ”vad händer?”

Vad var det egentligen som hände i sändningen? Det är...

Här är första bilderna på Tommy Körberg – efter akuta sjukdomen

Den folkkära artisten visar upp sig efter den tuffa...

Måns Zelmerlöw avslöjar sanningen – som får alla att tappa hakan

Reaktionerna haglar in efter Måns Zelmerlöws senaste bild! Måns Zelmerlöw,...

Lasse Kronér avslöjar stora tv-jobbet han tackade nej till: ”verkligen inte”

Nu berättar tv-profilen varför han tackade nej! Under nästan två...