Jessica Almenäs ekonomiska kris: ”Jag är hopplös”


Det är känt att Jessica Almenäs är en av Sveriges mest framstående programledare. Trots detta är det inte alla uppdrag hon får som hon faktiskt får betalt för.

Det framkommer att Jessica Almenäs, 48, är en av Sveriges mest omtyckta programledare och har lett populära program som Superstars, Idrottsgalan och senast Love is Blind Sverige. Dock är det känt att hon inte får betalt för alla uppdrag hon tar sig an.

Det verkar som om detta kan hänföras till egna val från Jessicas sida, och det antyds att det är en situation som hon själv har skapat och därmed endast kan skylla på sig själv.

Jessica Almenäs ekonomiska kris

I podden Värvet med Kristoffer Triumf diskuteras Jessica Almenäs ekonomiska situation, och frågan om hennes privatekonomi kommer på tal under intervjun. Det verkar som om avsnittet tar upp ämnet ekonomi och ger lyssnarna en inblick i Jessica Almenäs ekonomiska kris.


– Har du lätt med det?, undrar podd-profilen.

– Nej jag är hopplös, jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt. Det finns ingenting jag tycker är så tråkigt som ekonomi, kvitton, pjuh. Till och med att skicka fakturor och det här förstår inte min sambo. För han är ju såhär ”men det är ju pengar in?”. Men jag kan inte förmå mig, säger Jessica och fortsätter:


– Så förr när jag var en riktig slarver ett tag, då glömde jag, eller undvek att skicka fakturor så pass länge att jag sen inte fick några pengar. För då sa de ju ”men du kan ju inte skicka fakturor nu, det här är två år sen”, ja men jag gjorde ju jobbet.

Foto: Instagram

Jessica Almenäs får hjälp – efter ekonomiska krisen

Artikeln antyder att Jessica Almenäs får hjälp efter att ha hamnat i en ekonomisk kris. Nu får hon troligen stöd och rådgivning för att hantera och rätta till den ekonomiska situationen.

– Så idrottsgalan fick du inget för?, undrar Kristoffer Triumf.

– Ja det blev inget. Nej men det är många jobb som jag gjort utan att ibland ens fakturera över huvud taget, och det är ju lite dumt såhär i efterhand, säger Jessica.


Men nu har hon, som tur är, fått hjälp med saker och ting.

– Men sen så styrde jag upp det där lite så jag har hjälp med allting nu. Så nu är ju mitt jobb varje kvartal att skicka in alla kvitton och kontoutdrag och sådär till min ekonomiansvariga som sköter det, säger hon i podden och fortsätter:

– Och det underlättar men det är ju fortfarande inte som att jag är i tid direkt, det skulle jag inte säga.

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Tilde de Paula Eby talar ut om läkarens besked: ”Tungt”

Tilde de Paula Eby, 51 år gammal, är en...

Chockade tittare ryter ifrån efter bilderna i Nyhetsmorgon: ”Fy fasiken”

Programmet Nyhetsmorgon har definitivt en trogen tittarskara som samlas...

Niklas Strömstedt talar äntligen ut om sitt och Jennys avsked: ”Hemskt – är en sorg”

Jenny och Niklas Strömstedt har inga gemensamma barn av...

Bråket efter Melinda Jacobs bild på dottern – följarna reagerar rejält

Det är sällan en lugn stund i Melinda Jacobs,...

Gunilla Perssons pojkvän avslöjas: ”Folk kan nog veta vem det är…”

Hollywoodfrun Gunilla Persson gjorde nyligen en framträdande i Melodifestivalen....

Folkkära TV4-kockens besked utanför rutan – därför har han lämnat

Stjärnkocken Erik Videgård har verkligen blivit en favorit i...