Kikki Danielsson bekräftar stora lyckan – ”På jäsning”


Den älskade sångerskan Kikki Danielsson, som fyllt 70 år, har upplevt otaliga framgångar inom musikbranschen.

Hon gjorde stort avtryck på 1970-talet och fortsatte sedan sin framgångssaga i Melodifestivalen, både med gruppen Chips och senare i den framgångsrika trion Kikki, Bettan & Lotta. Hon har sammanlagt deltagit i musiktävlingen tio gånger.

Den populära artisten Kikki Danielsson har levt som ensamstående i flera år. Det var för 23 år sedan som hon skilde sig från sin före detta make Kjell Roos, med vilken hon har två barn tillsammans, Emma Roos och Viktor Roos.

Efter skilsmässan har Kikki levt ensam. I en tidigare intervju med tidningen GP har hon beskrivit sitt kärleksliv idag.


Foto: Instagram

”Jag trivs som singel. Ingen att reta upp sig på, ingen som frågar var jag har varit eller vem som ringde. ”Skit i det du!” säger hon till GP.

När hon gästade Renées brygga förra sommaren, som sedan sändes på vintern, delade Kikki med sig av sina tankar kring att träffa någon efter alla dessa år som singel. Hon berättade att hon inte har förtroende för någon och att det inte är självklart för henne att söka nya kontakter.

”Jag litar inte på någon, jag lever ensam och jag söker inga nya kontakter. När jag känner mig trygg är när jag jobbar med musiker. Går inte någonstans” berättade Kikki.

”Kan du inte längta efter en gemenskap?” frågade Renée Nyberg.


”Jo, jag skulle hemskt gärna vilja bli kär igen, vet ju hur det känns men jag törs inte jag gör bara folk illa.”

Foto: Instagram

Renée svarade då att hon tycker att Kikki är för självkritisk.


”Det sitter djupt rotat” sa Kikki.

Nyligen kom Kikki dock med en glädjande nyhet. På mors dag avslöjade hon att hon snart kommer att få ett till barnbarn.

”Idag blev jag firad ordentligt på mors dag, årets födelsedag + fjolårets. Min son hade bjudit in till mat+fika. Även min dotter var där med sina barn. 3 barnbarn + 1 till på jäsning.”, skriver Kikki på Instagram.

Hon fortsatte att berätta hur tacksam och lyckligt lottad hon känner sig med sin familj.

”Det är vid dessa tillfällen jag känner mig så rik och lyckligt lottad. Jag bara hoppas att jag får vara med ett bra tag till och kunna följa min lilla familj”

Ett stort grattis till Kikki!

Hör Kikki sjunga i det fina klippet nedan:

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Lotta Enbergs val – nu avslöjas sanningen om uppbrottet

För några veckor sedan meddelades det att TV4 beslutat...

Tina Nordström bodde i husvagn – avslöjar allt om flytten

Tina Nordström, 50, och hennes make Martin Holmqvist har...

Gunilla Persson om graviditeten – vet inte vem pappan är

Gunilla Persson, 64, och hennes dotter Erika Persson, 21,...

Pernilla Wahlgren om uppbrottet – hjärtekrossad

I podden "Wahlgren och Wistam" öppnar Pernilla Wahlgren upp...

Carolina Gynning om skönhetsingreppet som gick fel: ”Inte bra”

Carolina Gynning är välkänd för sitt intresse för sitt...

Agneta Sjödin petas – ersätts efter 26 år

Nu berättar Agneta Sjödin om beslutet. Under måndagsförmiddagen meddelades det...