Kvinna hade en bisarr upplevelse i Lidl: ”Jag kan aldrig gå tillbaka”


Det som bara skulle ha varit en snabb tur till Lidl slutade så obehagligt för en kvinna att hon känner att hon aldrig kan gå tillbaka.

De allra flesta människor har haft en eller flera upplevelser som får dem att krypa ihop när de tänker tillbaka på dem, eftersom de är pinsamma eller pinsamma.

En kvinna har avslöjat att hon just har lagt till en sådan upplevelse till sin lista, efter en resa till Lidl där hon försökte skoja i kassan, men upptäckte att innehållet i hennes varukorg tydde på något olämpligt.

Kvinnan själv delade med sig av sin pinsamma upplevelse på Facebook, där hon bland annat skrev att hon känner att hon inte kan återvända till Lidl. Hon delade med sig av sin historia i gruppen ”Family Lowdown Tips & Ideas”, som har mer än 1,2 miljoner medlemmar. Detta enligt den brittiska tidningen Mirror.


”Jag tror inte att jag någonsin kan gå tillbaka till Lidl igen. Killen framför mig hade mycket alkohol i sin kundvagn, så den vänliga kassörskan frågade: ”Har ni fest, herrn?”, skriver hon i sitt Facebook-inlägg.

”När jag köper en liten flaska Prosecco säger jag: ’Jag ska också ha en fest’. Woohoo’.”


”Då insåg jag att jag har en annan sak i min korg. En gurka… Den vänliga kassörskan tittar på mig, jag tittar på honom, och sedan – vilket är förutsägbart – får jag ett stort skrattanfall och kan knappt andas när jag betalar den stackars mannen.”

”Vila i frid för min tid på Lidl”, avslutar hon.

Det var ett inlägg som snabbt blev mycket populärt i den Facebook-grupp där det delades. Den fick flera tusen gilla-markeringar och har också fått mer än 500 kommentarer.

Det fick till och med ett antal andra personer att dela med sig av sina egna pinsamma historier i kommentarsfältet, medan andra bara uttryckte att de hade fått ett gott skratt av att läsa hennes berättelse.


”Som kassapersonal älskar vi kunder som du. Du kommer definitivt att vara mer än välkommen tillbaka. Det är så få kunder som har ett gott sinne för humor”, sa en person.

”Jag läste det här på en restaurang och nu kan jag inte sluta skratta. Det är en gåva som fortsätter att ge”, skrev en annan.

”Det är så roligt. Du har åtminstone gett alla en oförglömlig upplevelse”, skrev en tredje, medan en fjärde bara skrev: ”Njut av festen!”

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Martin Stenmarcks bild med 20-åringen skapar starka reaktioner

Martin Stenmark är utomlands och firar en alldeles särskild...

Steffos utspel om skilsmässa – mitt i direktsändning: ”Värsta straffet”

Steffo var på hugget under intervjun i Nyhetsmorgon. Han...

Pernillas problem i relationen med Christian – orden efter bröllopet: ”Töntigt”

Pernilla Wahlgren berättar nu själv om problemen med Christian...

Stora bluffen är avslöjad – så har Marko och Irma lurat fansen

Nu kommer sanningen fram – och den är inte...

Programledaren kan inte dölja situationen i direktsändning – kollegorna reagerade direkt

Ibland går det för fort även för proffsen. Händelsen...

Matilda Boza blir lurad av gästen – chocken i direktsändning

Det är inte alltid så enkelt... Under torsdagens "Nyhetsmorgon"...