Operationerna för att bli en drake – Nu tar sonen avstånd på grund av utseendet


En person som har modifierat sin kropp och som kallas ”Dragon Lady” har berättat att hennes egen son nu har avvisat henne på grund av hennes extrema utseende.

Den amerikanska kvinnan – känd som Tiamat Legion Medusa – hoppas på att bli världens första ”könlösa drake” och har ändrat sitt utseende genom kirurgi och tatueringar, bland annat en kluven tunga och fjäll.

Tatueringsfantastens extrema utseende är ett radikalt avsteg från hennes tidigare liv som en högtflygande bankir.

Tiamat öppnade upp sin historia när hon medverkade på Anthony Padillas YouTube-kanal, där hon tog upp de omvälvningar som hennes förvandling orsakat i hennes personliga och professionella liv.


”Jag var i slutet av 40-årsåldern, innan jag levde mitt liv som det missfoster jag är, stolt ett missfoster här”, sade hon.

”Jag hade redan 79 piercingar och de flesta av dem var dolda. De som inte var det kunde jag ta ut varje dag och sätta tillbaka dem, vilket jag brukade göra som bankman.”

Den så kallade Dragon Lady hade en gång i tiden en topproll på en av världens största banker, men hennes dramatiska förvandling skedde till ett pris för hennes familjeliv.

”Förhållandet eller kontakten med min son har också förändrats”, erkände hon. ”Vid den tiden när jag började min förvandling hade min son redan fyllt 16 år, och han avvisade mig vid den tidpunkten i mitt liv.

”Det var inte mitt fel, det var pappans fel. Min son har inte funnits i mitt liv på sju år, jag hoppas att han åtminstone tittar på mig på internet eftersom anledningen till att jag är ute på ett så stort sätt är för hans skull.


”Så att han kan se vad hans pappa gör, hans konstiga, underliga, brukade vara en man, är nu en kvinna, är nu ett reptil, pappa.


På frågan om hon hade ett meddelande till sin son svarade drakdamen:

Jag skulle vilja säga först och främst: ”Min son, jag är ledsen för de misstag jag har gjort i livet. Jag erkänner dem alla, jag ursäktar mig inte för något av dem, men det är just dessa misstag som har gjort mig till den fantastiska person jag är nu.

”Jag hoppas att du ger mig chansen någon gång i ditt liv, och vet att jag alltid är här och väntar med öppna vingar på dig”.”

Folk dömer henne också ofta till följd av hennes nya utseende.

”Det är otroligt att höra och se människor som inte känner mig automatiskt anta att jag är en förlorare, att jag aldrig har åstadkommit något i mitt liv eller att jag är okunnig, att jag troligen inte tog examen från gymnasiet…”, säger hon.

Se video på spektaklet här:

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Gry Forssell lämnar efter de tråkiga nyheterna – chockas av beskedet

Gry Forssell har nåtts av tråkiga nyheter som chockat...

Tina Nordströms gräns är nådd – nu lämnar hon TV4-programmet direkt

Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, har varit en...

Nu berättar Bianca Ingrosso om anledningen till frånvaron – kommer inte synas längre

Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända profiler, har...

Jessica Almenäs akut till sjukhus – efter allvarliga olyckan i direktsändning: ”Blind”

Den folkkära programledaren Jessica Almenäs, 48, har jobbat i...