Pappan vill utfärda en varning efter den besvärliga teknikens olämpliga placering


En pappa har utfärdat en varning efter att ha svalt en av sina AirPods i sömnen, vilket resulterade i ett besök på en vårdcentral för att få den besvärliga tekniken borttagen.

Brad Gauthier från Worcester i den amerikanska delstaten Massachusetts tog till Facebook efter att ha insett vad som hade hänt och skrev: ”Var försiktig när du lyssnar på trådlösa hörlurar när du somnar, du vet aldrig var de hamnar.”

Gauthier, som är pappa till en sex månader gammal bebis, gick till sängs på måndagskvällen och lyssnade på musik för att hjälpa honom att somna. Han vaknade upp morgonen därpå utan att veta att något var fel.

Han gick ut för att börja skotta snö i sitt kvarter och berättade för NBC: ”Jag gick för att ta en klunk vatten och vattnet fyllde bara min matstrupe, jag var bokstavligen tvungen att luta mig framåt och låta det rinna ut.”


Gauthier hade redan insett att han hade en AirPod och försökte använda funktionen ”Hitta min AirPod” på sin telefon, men batteriet i hörlurarna hade dött – förmodligen en bra sak, eftersom han fruktar att han hade kunnat bli ännu mer orolig om så inte hade varit fallet.

Han fortsatte: ”Det är en av mina rutinsaker – hittar jag inte AirPod, trycker jag på funktionen ’Hitta min AirPod’ på min telefon. Jag tror att jag förmodligen skulle ha fått en hjärtattack om jag hade tryckt på den knappen och ljudet kom ut ur min hals.”


Familjen skyndade sig sedan till en RediMed, eftersom de misstänkte att de visste vart hörlurarna hade försvunnit. Gauthier fortsatte: ”Läkaren sa: ’Okej, vi tar en röntgenbild’, du vet, som en försiktighetsåtgärd, och se och häpna, hon kom tillbaka in i rummet, och hennes ansiktsuttryck var ovärderligt.”

NBC rapporterade att Gauthier omedelbart genomgick en endoskopi i Auburn, och läkarna lyckades framgångsrikt och säkert återfinna hans länge förlorade öronpropp.

Överraskande nog fungerar AirPod fortfarande efter att ha fastnat i matstrupen och dränkts i vatten – trots att den är lite störd på mikrofonfronten.

Men Gauthier hoppas kunna åtgärda problemet och avslutar: ”Jag tror att jag antingen måste leta upp en YouTube-video om hur man tar isär den och fixar den själv, eller byta ut mikrofonen, eller bara köpa en ny.”


Unna dig några nya hörlurar… sådana med sladdar, kanske? Bara ett förslag.

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Per Gessle avslöjar: Vägrar vara med i programmet: ”Är inte den typen”

Per Gessle är en av Sveriges mest folkkära artister...

Lill-Babs okända barn träder fram – nu ber hon om hjälp

Sex år har gått sedan den älskade Barbro "Lill-Babs"...

Nu väljer Kristin Kaspersen att tala ut om ingreppet: ”Tänkt på det länge”

Kristin om utseendeförändringen Kristin Kaspersen är en kvinna som gillar...

Hans Wahlgrens sista önskan är uppfylld – dottern Pernillas berörande ord: ”Han ville…”

Pernilla Wahlgren om tunga sorgen efter pappa Hans Wahlgrens...

Kvinnan träder fram efter besök hos Martin ”E-Type” – Melinda ger svar

Melinda Jacobs svarar på uppgifterna om livet med Martin...