Pappan vill utfärda en varning efter den besvärliga teknikens olämpliga placering


En pappa har utfärdat en varning efter att ha svalt en av sina AirPods i sömnen, vilket resulterade i ett besök på en vårdcentral för att få den besvärliga tekniken borttagen.

Brad Gauthier från Worcester i den amerikanska delstaten Massachusetts tog till Facebook efter att ha insett vad som hade hänt och skrev: ”Var försiktig när du lyssnar på trådlösa hörlurar när du somnar, du vet aldrig var de hamnar.”

Gauthier, som är pappa till en sex månader gammal bebis, gick till sängs på måndagskvällen och lyssnade på musik för att hjälpa honom att somna. Han vaknade upp morgonen därpå utan att veta att något var fel.

Han gick ut för att börja skotta snö i sitt kvarter och berättade för NBC: ”Jag gick för att ta en klunk vatten och vattnet fyllde bara min matstrupe, jag var bokstavligen tvungen att luta mig framåt och låta det rinna ut.”


Gauthier hade redan insett att han hade en AirPod och försökte använda funktionen ”Hitta min AirPod” på sin telefon, men batteriet i hörlurarna hade dött – förmodligen en bra sak, eftersom han fruktar att han hade kunnat bli ännu mer orolig om så inte hade varit fallet.

Han fortsatte: ”Det är en av mina rutinsaker – hittar jag inte AirPod, trycker jag på funktionen ’Hitta min AirPod’ på min telefon. Jag tror att jag förmodligen skulle ha fått en hjärtattack om jag hade tryckt på den knappen och ljudet kom ut ur min hals.”


Familjen skyndade sig sedan till en RediMed, eftersom de misstänkte att de visste vart hörlurarna hade försvunnit. Gauthier fortsatte: ”Läkaren sa: ’Okej, vi tar en röntgenbild’, du vet, som en försiktighetsåtgärd, och se och häpna, hon kom tillbaka in i rummet, och hennes ansiktsuttryck var ovärderligt.”

NBC rapporterade att Gauthier omedelbart genomgick en endoskopi i Auburn, och läkarna lyckades framgångsrikt och säkert återfinna hans länge förlorade öronpropp.

Överraskande nog fungerar AirPod fortfarande efter att ha fastnat i matstrupen och dränkts i vatten – trots att den är lite störd på mikrofonfronten.

Men Gauthier hoppas kunna åtgärda problemet och avslutar: ”Jag tror att jag antingen måste leta upp en YouTube-video om hur man tar isär den och fixar den själv, eller byta ut mikrofonen, eller bara köpa en ny.”


Unna dig några nya hörlurar… sådana med sladdar, kanske? Bara ett förslag.

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Martin Stenmarcks bild med 20-åringen skapar starka reaktioner

Martin Stenmark är utomlands och firar en alldeles särskild...

Steffos utspel om skilsmässa – mitt i direktsändning: ”Värsta straffet”

Steffo var på hugget under intervjun i Nyhetsmorgon. Han...

Pernillas problem i relationen med Christian – orden efter bröllopet: ”Töntigt”

Pernilla Wahlgren berättar nu själv om problemen med Christian...

Stora bluffen är avslöjad – så har Marko och Irma lurat fansen

Nu kommer sanningen fram – och den är inte...

Programledaren kan inte dölja situationen i direktsändning – kollegorna reagerade direkt

Ibland går det för fort även för proffsen. Händelsen...

Matilda Boza blir lurad av gästen – chocken i direktsändning

Det är inte alltid så enkelt... Under torsdagens "Nyhetsmorgon"...