Pernilla Wahlgren avslöjar tunga beslutet – ”kände skuld och skam”


Pernilla Wahlgren, 55 år gammal, är mor till fyra barn – Oliver Ingrosso, 33 år, Bianca Ingrosso, 28 år, Benjamin Ingrosso, 25 år, och Theo Wahlgren, 16 år.

De tre äldsta barnen fick Pernilla tillsammans med sin före detta make Emilio Ingrosso, 57 år. Pernilla och Emilio träffades i unga år, och Pernilla blev gravid redan tidigt i deras relation.

I en nylig intervju med Bathina Philipson, 44 år gammal, berättar nu Pernilla om en abort hon genomgick innan sonen Oliver föddes.

youtube

”Jag fyllde 22 på julafton och så kom han sex dagar senare 30:e december så jag var nyss fyllda 22. Det kan man väl tycka är ungt men jag gjorde en tidig abort med Emilio och mådde så fruktansvärt dåligt efter det.” säger hon och fortsätter:


”Bara kände skam och skuld och kände också att nej jag vill verkligen ha barn. Så jag längtade efter att bli mamma. Så han var väldigt planerad och välkommen” säger Pernilla i Bathinas skilda möten.

Vidare frågar Bathina om beslutet att göra aborten var kopplat till Pernillas karriär, som då höll på att ta fart.


”Det var verkligen… det var väl just med första aborten att den skedde just för att vi hade turné framför mig, jag skulle göra show på börsen. Vi diskuterade verkligen att då kommer jag få ställa in jättemycket jobb och jag kände kanske också oj ja, vad ska folk tycka att jag popstjärnan, den unga tjejen blivit med barn så ungt. Det var nog mycket sånt som gjorde att vi valde att göra abort. Men sen kom jag ihåg att jag träffade Malin Berghagen kort efter, vi gjorde någon plåtning och då berättade hon ”säg inte till någon men jag är med barn”. Då kände jag, det kunde jag också varit nu. Så sen var det en stor sorg väldigt länge.”

När Pernilla sedan blev gravid igen spelade det ingen roll att hon redan hade skrivit på ett kontrakt som hade kunnat ge henne en framgångsrik karriär utomlands – hennes enda mål var att bli mamma.

”Då tror jag att jag kände att nej nu är jag med barn och det kommer nog förstöra mina chanser just nu med den här internationella karriären men då valde jag hundra procent barnet. Det fanns inte en tvekan där då.”

Se ett härligt klipp med Pernillas barn nedan:


MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Gry Forssell lämnar efter de tråkiga nyheterna – chockas av beskedet

Gry Forssell har nåtts av tråkiga nyheter som chockat...

Tina Nordströms gräns är nådd – nu lämnar hon TV4-programmet direkt

Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, har varit en...

Nu berättar Bianca Ingrosso om anledningen till frånvaron – kommer inte synas längre

Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända profiler, har...

Jessica Almenäs akut till sjukhus – efter allvarliga olyckan i direktsändning: ”Blind”

Den folkkära programledaren Jessica Almenäs, 48, har jobbat i...