Pernilla Wahlgrens djupa sorg – avslöjar allt om sin förtvivlan


Den välkända TV-profilen, Pernilla Wahlgren, 55, är en mycket omtyckt personlighet som har sedan barnsben har ägnat sig åt både skådespeleri, sång och annan medverkan i medier.

Men drömmen för Pernilla har även det sedan barnsben varit något helt annat – att bilda familj.

Nyligen var Pernilla med och gästade Alexander Pärleros, 38, senaste avsnitt utav podden Framgångspodden, där hon talar ut om sin djupa sorg.

Foto från Alexander Pärleros podcast.

Den välkända Tv-profilen, Pernilla Wahlgren, 55, är även känd som mor till sina fyra barn, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Oliver Ingrosso som alla har samma pappa, den italiensk-svenska Emilio Ingrosso, 57. Men Pernillas yngsta son Theo Wahlgren, fick hon tillsammans med Joachim Lennholm, som hon träffade kort efter sitt uppbrott med Emilio.

Annons

”Men jag tror nog ändå att min största slacka var när det tog slut med Theos pappa. För då var jag liksom inne på rond två av livet och jag såg framför mig att nu skulle jag äntligen få bilda familj” säger Pernilla i avsnittet.

Förhållandet mellan Joachim och Pernilla fick ett hastigt slut endast ett år efter att Theo hade fötts och detta var något som verkligen satte spår i Pernilla. Nu berättar hon om sorgen och hur svårt det var att öppna sig för kärleken igen:


Foto: Youtube

”Jag kände mig så misslyckad som mamma och misslyckad som flickvän. Det tog mig så hårt, jag hade så mycket hjärtesorg så det var faktiskt de som gjorde sen att jag var singel i sju år.” berättar hon i Framgångspodden.

Idag har det gått nästan 15 år sedan uppbrottet med Joachim och sedan dess har Pernilla jobbat hårt med att växa i sig själv.

”När jag sedan fick en bra relation till mina barn på alla sätt, och försonades med Emilio, så bara kände jag att ”åh, det är det här jag vill ha det”, säger hon och fortsätter:

”Jag är inte bitter, inte långsint, en glad och positiv person. Jag tycker det är härligt att omge mig med glada människor.”

Annons

Hör mer om Pernilla Wahlgrens relation till Joachim i klippet nedan:

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Anna Ankas dotter avslöjar stor nyhet – ”Det var faktiskt min pappa”

Den omtalade Tv-profilen Anna Anka, 51, fick sitt stora...

Kungens syster bryter tystnaden – cancerbeskeden

Prinsessan Christina, som är äldre syster till Kungen, fyller...

Mike blev förlamad i hemsk olycka – är nu personlig tränare

Mike Newman, 30, från Storbritannien är en profil som...

Frida Karlssons galna festkväll slutade i skada – ”Ja, det blev ju en fraktur”

Frida Karlsson, 23, ifrån Sollefteå har verkligen nått framgång...