Creamy, heta chili cheese balls med ost- och jalapenofyllning är något jag trodde att man bara kunde hitta på hamburgerrestauranger. Men det är faktiskt mycket enklare att göra det själv än du kanske tror.
Det behövs inte så många ingredienser och alla steg är enkla – även för nybörjare i köket.
Jag vet inte vad du brukar servera som tillbehör till en riktig festmåltid, men jag kan nästan garantera att dessa fantastiska ostbollar kommer att imponera på de flesta. Den lilla hemligheten till framgång?
Använd panko, som är asiatisk brödsmulor som finns i de flesta snabbköp. Det kommer att göra din chili cheese ännu bättre. Lycka till!
Du behöver: (för cirka 25 stycken)
- – 2 dl riven ost
- – 60 g gräddost
- – 4 skivor cheddar
- – 3 msk jalapenos
- – 2 dl vetemjöl
- – 2 ägg
- – Cheese pops
Hur man gör:
1. Blanda ihop riven ost, färskost, cheddar och jalapenos.

2. Rulla till små bollar och lägg dem i frysen för att göra dem lättare att bröda.


3. Stek i 180 grader i några minuter eller tills de har fått en fin färg.
Riktigt att servera! Ska du prova det här receptet? Jag har svårt att inte göra det själv.

Dela gärna detta recept om du känner någon som skulle älska det här!