SVT sätter stopp för Pernilla Wahlgren och Christian – ”var helt skakig i kroppen”


Räkningen ner är i full gång inför Pernilla Wahlgrens, 55, stund på scenen för Allsång! Pernilla är entusiastisk, det svenska folket är förväntansfullt, och det kommer att bli en stor succé!

Trailern för årets Allsång på Skansen är nu färdiginspelad. I trailern cyklar Pernilla runt i Stockholm och vinkar till människor, uppmanar dem att bege sig mot Skansen där allsången väntar.

Detta avslöjar Pernilla i sin podcast ”Wahlgren & Wistam”, som hon delar med sin vän Sofia Wistam, 47. I det senaste avsnittet av podden berättar Pernilla också om inspelningsdagen. Det började med en del problem, kan man säga.

”Igår var jag utan min telefon i två timmar, den blev konfiskerad!” säger Pernilla och fortsätter:


Foto: Youtube

”Jag glömde den när jag checkade in på SVT, när man går in på SVT är det väldigt viktigt att man visar legitimation eller har personalbricka.”

Problemet var att de håller på att bygga om. Tidigare fanns TV-huset och kontorshuset, men nu går alla genom kontorshuset och sedan måste man gå långt genom korridorer för att nå TV-huset. Vanligtvis får man någon som kommer och hämtar en, och Pernilla fick en kille som kom och hämtade henne.

”När vi typ då äntligen var framme så ringer han vakten och säger att jag har glömt min telefon vid receptionen.”

Då kom Pernilla på att hon faktiskt hade glömt sin telefon och även sin varma jacka i bilen, som Christian hade skjutsat dit henne med.

”Så jag bara ”jag måste ringa Christian nu och säga att han vänder och kommer tillbaka med min varma jacka för det kommer bli så kallt när vi ska filma utomhus hela dagen”.

Foto: Youtube

Killen som hämtade Pernilla föreslog att hon skulle gå till sminket medan han hämtade telefonen. Tyvärr sa vakten att endast Pernilla får hämta ut sin telefon.”Okej det är en sådan regel där, så jahapp… Jag hann inte gå dit och hämta den så ett: fick jag ju inte min varma jacka och två: jag kunde inte ringa Christian, för jag kan inte hans nummer. Alltså man kan ju ingens nummer längre. Det är ju inte klokt” konstaterar Pernilla.

När Pernilla till slut var klar i sminket gick hon till receptionen för att hämta sin telefon, och där höll det nästan på att gå snett igen. Vakten ville nämligen se hennes ID för att ge henne telefonen, men som tur var hade Pernilla sin plånbok med sig.

”Alltså det är så mycket regler, va! Men ja jag hade mitt leg så jag fick ut min telefon, så ingen fara skedd” säger Pernilla och fortsätter skämtsamt:

”Men ja, två timmar utan min iphone, jag var helt skakig i kroppen.”

Se ett dramatiskt klipp med Pernilla och Christian nedan:

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Pernilla Wahlgren klar för Ullared – nu avslöjar hon

Pernilla Wahlgren har upprätthållit ett framgångsrikt samarbete med Gekås...

Jessica Almenäs ekonomiska kris: ”Jag är hopplös”

Det är känt att Jessica Almenäs är en av...

Fredrik Skavlan uthängd av kvinnan – tio år senare: ”En utav de värsta”

Det verkar som att Fredrik Skavlan hamnar i blåsväder...

Malin Berghagens tragiska upptäckt – 6 år efter mamma Lill-Babs bortgång

Malin Berghagen har nått en känslosam insikt sex år...

Raseri mot TV4 – efter händelsen i programmet: ”Hur svårt kan det va”

Tittarna är missnöjda med det som händer i Nyhetsmorgon....

Programledaren kickas från Efter fem: ”Jätteledsen”

Programledaren tvingas lämna rutan i Efter fem. Efter fem...