Tina Nordströms gräns är nådd – nu lämnar hon TV4-programmet direkt


Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, har varit en kär bekant i våra TV-rutor under många år. Vi har vant oss vid att se hennes glada leende och passion för matlagning och bakning i det populära programmet ”Hela Sverige bakar”. Men nu kommer en stor förändring – Tina har beslutat sig för att lämna programmet.

Beslutet att lämna

Efter sju år av inspelningar har Tina Nordström bestämt sig för att detta blir hennes sista säsong i ”Hela Sverige bakar”. I en öppenhjärtig intervju berättar Tina om sitt beslut:

– Det här är mitt sista år. Var sak har sin tid, säger hon.

Vad som blir nästa projekt för Tina är ännu oklart. Hon avslöjar att hon ibland har planer, men ibland inte.


– Ibland har jag planer, ibland har jag inga planer. Det är också lite för att se vad som finns, för så länge du är i en miljö så ser du inte vad som finns, så gjorde jag som ung också, jag sa upp mig innan jag hade ett annat jobb… så det är en del av min personlighet, sa hon under inspelningen.


Foto: Instagram

Vem tar över?

Frågan på allas läppar nu är – vem kommer att ta över efter Tina Nordström? Detta är ännu inte bestämt, men Tina hoppas på att få möjlighet att prata med den person som tar över hennes roll.

– Jag vill verkligen prata med den personen. Och berätta hur roligt detta är och sälja in detta, säger hon och fortsätter:

– Det är förbannat jävla coolt att ha fått varit med om detta. Jag är så tacksam.

Reaktionerna

Tina Graffman, som producerar ”Hela Sverige bakar”, uttrycker sin sorg över Tinas beslut att lämna programmet.

– Det är en oerhörd sorg att Tina slutar. Av alla produktioner jag gjort så är det här den mest trivsamma. När jag fick frågan så tänkte jag: ”Bakning är inget för mig”. Och nu står jag här sjätte året och det är helt ljuvligt, säger hon.


TV4 är också tacksamma över Tinas engagemang och bidrag till programmet under alla dessa år och önskar henne lycka till i framtiden. Och det gör vi med – stort lycka till i framtiden Tina!

Så medan vi säger adjö till Tina Nordström i ”Hela Sverige bakar”, ser vi fram emot att se vad framtiden har att erbjuda för denna inspirerande och talangfulla kvinna.

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Gry Forssell lämnar efter de tråkiga nyheterna – chockas av beskedet

Gry Forssell har nåtts av tråkiga nyheter som chockat...

Nu berättar Bianca Ingrosso om anledningen till frånvaron – kommer inte synas längre

Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända profiler, har...

Jessica Almenäs akut till sjukhus – efter allvarliga olyckan i direktsändning: ”Blind”

Den folkkära programledaren Jessica Almenäs, 48, har jobbat i...

Sanna Nielsen bekräftar – nu sätter hon ord på enorma lyckan: ”Tårarna rann”

Sanna Nielsen, en av Sveriges mest älskade artister, har...