Tristan har spenderat 330 000 kronor på tatueringar: Så här såg han ut för 7 år sedan


Tristan har återskapat en bild som togs av honom för sju år sedan, så att du kan se den enorma förvandling som har skett. Han har tatuerat hela sin kropp.

Han har spenderat mer än 330 000 dollar på att tatuera hela sin kropp. Det har tagit honom fyra år att göra det. Nu har han delat med sig av en bild som togs för sju år sedan, alltså innan han började tatuera sig.

Bilden togs 2015, där man kan se Tristan Weigelt stå i ett badrum utan kläder på överkroppen. Nu har han valt att återskapa samma bild år 2022, så du kan se att hans ansikte, bröst och armar nu är täckta av tatueringar.

”Jag kan inte fatta att jag faktiskt gick tillbaka till en av mina barndomsvänners mammas badrum för att återskapa den här bilden så exakt som möjligt. Det är vad jag kallar hängivenhet”, skrev han till bilden på Instagram.


Tristan, som är tatuerare, kommer från USA men bor nu i Köpenhamn, skriver brittiska Daily Star.

”Den första bilden togs ungefär ett år innan jag fick min första tatuering (som var över hela min vänstra arm). Jag hade inga planer på att låta tatuera hela kroppen vid den tidpunkten. Bara en ärm eller två”, skriver han.

”Då tog den ena den andra. Jag hade också lovat mig själv att inte få några synliga tatueringar. Men, okej. Ibland tar livet bara tag i en.”

”Det andra fotot är taget efter cirka 270 timmars arbete. Jag spenderade ungefär 330 000 på tatueringar, vilket är ganska billigt med tanke på hur många tatueringar jag har.”


”Framtidsplanerna är främst fitness- och karriärrelaterade, eftersom jag inte har plats för fler tatueringar. Vem vet, jag kanske får mina handflator behandlade en dag.”

Naturligtvis har flera personer reagerat på den vilda förvandlingen i kommentarsfältet. Bland annat skrev en person: ”Jag är svartsjuk.”


Alla förstår dock inte de val som Tristan har gjort. En person förstår till exempel inte varför han valde att tatuera sig i ansiktet: ”Tatueringar i ansiktet. Varför?”

”Hängivenhet är det viktigaste i livet”, skriver en tredje person, som tydligt beundrar det faktum att Tristan har ägnat sig åt sina tatueringar.

Tidigare har han gett en intervju till Daily Star där han berättade om den vilda förvandling han har genomgått på mycket kort tid.

I detta sammanhang sade han att det finns många människor som stirrar på honom när han går på gatan. Han förklarade också att hans vänner skämtar om att det känns som att gå runt med en kändis när de är offentliga tillsammans.

”Det är lite konstigt att se mig själv utan alla tatueringar. Men lustigt nog känner jag mig fortfarande exakt likadan inuti som jag gjorde tidigare”, säger han.

Trots att han fortfarande känner sig som samma person är det inte alla som är galna i hans tatueringar. Hans föräldrar, till exempel, är definitivt inte glada över det.

”Mina föräldrar hatar det”, svarar han på frågan om vad hans föräldrar tycker om de många tatueringarna.

MISSA INTE

Andra läste även
MISSA INTE

Gry Forssell lämnar efter de tråkiga nyheterna – chockas av beskedet

Gry Forssell har nåtts av tråkiga nyheter som chockat...

Tina Nordströms gräns är nådd – nu lämnar hon TV4-programmet direkt

Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, har varit en...

Nu berättar Bianca Ingrosso om anledningen till frånvaron – kommer inte synas längre

Bianca Ingrosso, en av Sveriges mest kända profiler, har...

Jessica Almenäs akut till sjukhus – efter allvarliga olyckan i direktsändning: ”Blind”

Den folkkära programledaren Jessica Almenäs, 48, har jobbat i...